Tο προφίλ των νέων ενταλμάτων σύλληψης – ENERGA- HELLAS POWER

Η Γραμματέας της ΕΝΕΡΓΚΑ και τρεις φίλοι της που ωστόσο δεν έχουν καμία εργασιακή σχέση με…

την εταιρία είναι τα τέσσερα από τα πέντεάτομα για τα οποία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης ο ειδικός ανακριτής Σπ. Γεωργουλέας χτες την νύχτα και η είδηση έκανε τον διαδικτυακό γύρο.

Σήμερα από νωρίς το πρωί στην Ευελπίδων ο δικαστικός και νομικός κόσμος αναζητούσε τα πραγματικά αίτια της έκδοσης των ενταλμάτων. Η Μαρία Σκλαβάκη που διετέλεσε Γραμματέας στην ΕΝΕΡΓΚΑ καταζητείται από τον Νοέμβριο του 2012 και για την οποία δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μέχρι σήμερα . Μάλιστα η ΕΝΕΡΓΚΑ από την άνοιξη του 2012 είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον της για υπεξαίρεση πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Όσο για τα άλλα τρία άτομα για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης είναι ο σύζυγος της κ.Σκλαβάκη που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη για άλλη υπόθεσηκαι δύο άλλα πρόσωπα που συνδέονται με την κ.Σκλαβάκη και τα οποία δεν έχουν καμία επαγγελματική σχέση με την ΕΝΕΡΓΚΑ.

Το ερώτημα που τίθεται σε δικαστικούς κύκλους είναι :

– Τι σχέση μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα άτομα με την ουσία της υπόθεσης

– Γιατί οι συμπληρωματικές διώξεις ασκούνται στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μάλιστα μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία Βρυώνη να αποφυλακίσει τα πρώτα τέσσερα άτομα ;

– Μήπως τώρα ο ειδικός ανακριτικής απευθύνει κάποιο μήνυμα και σε ποιους ;

Γιατί όπως λέει ο λαός μας :<<Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες>>…

Πάντως ένα είναι σίγουρο : Η Δικαιοσύνη μπορεί να είναι “τυφλή”, όμως δεν ασκείται μέσα στην νύχτακαι μάλιστα με διαδικτυακές φωτοβολίδες.

www.crime.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *