Τελευταία Νέα

TΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΝΙΚΑ Ο ΦΩΤΕΑΣ…

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, έκανε τα πάντα για να αναθέσει την διαχείριση των απορριμμάτων στον κολλητό του εργολάβο με την επωνυμία RAM. Μάλιστα τότε στο δημοτικό συμβούλιο ο πολιτικά σιχαμερός δήμαρχος εγγυόταν πως ο συγκεκριμένος κολλητός του εργολάβος είχε τα καλύτερα μηχανήματα που τηρούσαν αυστηρά την….
 περιβαλλοντική νομοθεσία…
Γάτα όμως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄Πρωτοπορία΄ Νίκος Φωτέας, όπου τον περίμενε στην γωνία… Η σημερινή εικόνα στην Μαραθώλακκα είναι τραγική μιας που το μηχάνημα της RAM (κλικ) τα έχει κάνει όλα μπουρ…λο(!)…

Το σχετικό δελτίο τύπου του κ.Φωτέα…

Όταν στο Συμβούλιο ,κατά τη συζήτηση για την ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων της Καλαμάτας, στην εταιρεία RAM, καταθέσαμε πρόταση , για κατάθεση εκ μέρους της εταιρείας εγγυητικής επιστολής ισόποσης της αμοιβής της ,για την εξασφάλιση εκ μέρους του Δήμου του πιθανού κόστους ,από λάθη και παραλείψεις εκ μέρους της RAM,που θα είχαν περιβαλλοντικές επιπτώσεις, αγνοηθήκαμε επιδεικτικά.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου , έκανα επίσκεψη στο χώρο της Μαραθολακκας , και η κατάσταση που αντίκρισα , δεν μπορεί να περιγραφεί .

Σχισμένα συρράδια και λήμματα λιμνάζοντα η σε ροή ανάμεσα τους .

Εγκαταλειμμένα μηχανήματα αερισμού και γενικώς μια εικόνα , που κάθε άλλο έδινε την εντύπωση διαχείρισης.

Και ρωτάμε ,τώρα ποιος θα αναλάβει τα έξοδα της αποκατάστασης και πως θα πειστούν όλοι αυτοί που είχαν αντιρρήσεις για την εγκατάσταση στο συγκεκριμένο χώρο ώστε να συναινέσουν στην παραμονή της μονάδας για μεγαλύτερο διάστημα από το αρχικώς συμφωνηθέν?

Επιπλέον όταν θέσαμε ζήτημα διαγωνισμού για τη μεταφορά των απορριμμάτων πάλι αγνοηθήκαμε και τώρα βρισκόμαστε προ των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί με κίνδυνο επιβολής προστίμων.

Όταν μιλάμε για προσωρινή διαχείριση , δεν εννοούμε και την παντελή έλλειψη όρων είτε περιβαλλοντικών είτε οικονομικών.

Κύριε Νίκα εξηγήστε μας γιατί αγνοείτε προτάσεις που πραγματικά θα βοηθήσουν η τουλάχιστον έχετε το πολιτικό θάρρος να απολογηθείτε στους συνδημότες μας.

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΕΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Επ.Δημ.Παρ. Πρωτοπορία

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *