Tηλεφωνικό τετ-α-τετ Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή .Γιατί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας με τον πρώην πρωθυπουργό να μένει έκπληκτος όταν η γραμματέας του τον ενημέρωσε ότι …
στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής μετά τα πρώτα μάλλον τυπικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε στον κ. Καραμανλή ότι ο σκοπός του τηλεφωνήματος δεν ήταν άλλος από το να τον ενημερώσει επισήμως για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Τι είπε ο Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε το ενδιαφέρον του εγχειρήματος και παρά το γεγονός ότι οι υπάρχοντες συσχετισμοί δεν δημιουργούν ουσιαστικές πιθανότητες εκλογής, ευχήθηκε ευγενικά στον συνομιλητή του καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησε για την καλοσύνη να τον ενημερώσει.
Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών δεν κράτησε περισσότερο από τρία λεπτά ωστόσο επιβεβαίωσε το γεγονός πως παρά τις… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οι δυο τους κρατούν σταθερούς διαύλους επικοινωνίας.

exedra.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *