TBT: Ακάθεκτη η Team Hines με Καλάθη, Λοτζέσκι και Τζέιμς

TBT: Ακάθεκτη η Team Hines με Καλάθη, Λοτζέσκι και Τζέιμς

Η Team Hines των Καλάθη, Λοτζέσκι, Τζέιμς νίκησε τους Florida TNT 91-82 και προκρίθηκε στους "16" του ΤΒΤ, του καλοκαιρινού τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ.

Άλλο ένα εμπόδιο ξεπέρασε η Team Hines στον δρόμο για το έπαθλο των δύο εκατομμυρίων δολαρίων που προσφέρει το ΤΒΤ (The Basketball Tournament), το καλοκαιρινό τουρνουά που διεξάγεται στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Η ομάδα που φέρει το όνομα του Κάιλ Χάινς και αποτελείται ως επί το πλείστον από παίκτες της EuroLeague, νίκησε τους Florida TNT 91-82 και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00) την Team CP3.

Στον αγώνα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (21/7) ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 25 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Team Hines, με τον Ματ Λοτζέσκι να προσθέτει άλλους 17, τον Μπράιαντ Ντάνστον να έχει 12 και τον Νικ Καλάθη να γεμίζει την στατιστική (9 πόντοι, 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ). Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε και ο Άαρον Γουάιτ (11), ενώ μόνο έναν είχε ο Τζόι Ντόρσεϊ στα 8 λεπτά που αγωνίστηκε.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:


Photo credits: EurokinissiΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *