TO «ΣΚΟΤΕΙΝΟ» ΜΥΣΤΙΚΟ ROB ROSS! Ξέχασε ότι ήξερες…

1Ο Rob Ross ήταν ο ζωγράφος που τα έκανε όλα απλά.
Σε όλη την παιδική μας ηλικία, μάθαμε να λατρεύουμε από αυτόν τα δέντρα και τα σκιουράκια αλλά και τα βουνά και τα ρυάκια.
Αυτό όμως που δεν λάτρευε ο ίδιος… ήταν οι μπούκλες του!

Μισούσε κάθε μπούκλα και κάθε καμπύλη που έκαναν τα μαλλιά του αλλά αυτό που τον εξόργιζε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν ότι ήταν ψεύτικες.
Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι έκανε περμανάντ.
Σύμφωνα με το NPR, o Ross, που μόλις είχε απολυθεί από την αεροπορία, όταν ξεκίνησε να λανσάρει το χτενισμά αυτό, είχε αλλάξει καριέρα.
«Είχε αυτή την τρομερή ιδέα να κάνει περμανάντ ώστε να γλιτώνει λεφτά από τα κουρέματα. Έτσι άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν, έκανε περμανάντ και αποφάσισε να μην κουρευτεί ποτέ ξανά», λέει στο NPR η πρώην συνεργάτιδα του Ross, Annette Kowalski.
Όπως συμβαίνει με όλα τα ριζοσπαστικά κουρέματα όμως, ο Ross στο τέλος μετάνιωσε το χημικό του χτένισμα. Δυστυχώς, πριν προλάβει να το αλλάξει, αυτή η θολή, καφέ σφαίρα έγινε το σήμα κατατεθέν του. Ήταν μάλιστα τόσο διάσημο αυτό το χαρακτηριστικό του που η εταιρεία του αποφάσισε να το ενσωματώσει στο σήμα της. Ως αποτέλεσμα «δεν μπορούσε ποτέ, ποτέ, ποτέ να αλλάξει τα μαλλιά του και ήταν έξαλλος γι” αυτό», λέει η Kowalski.

Bob Ross before his signature afro.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *