To 33% πιστεύει ότι μας … ψεκάζουν!!!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ!

Η περίφημη θεωρία περί… ψεκασμού των Ελλήνων είχε για πολύ καιρό ταυτιστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ωστόσο, μια δημοσκόπηση έρχεται να ανατρέψει τα πάντα και να δείξει ποιοι πραγματικά πιστεύουν ότι….
κάποιες μυστικές υπηρεσίες μας ψεκάζουν, προφανώς για να κοιμόμαστε και να μην αντιδρούμε στα Μνημόνια και σε όσα μας επιβάλλουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣστο ερώτημα «ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» 1 στους 3 Έλληνες το πιστεύει!. Συγκεκριμένα: το 33,3% συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9%… δεν ξέρει/δεν απαντά.

Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το  15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% άλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.

Δηλαδή δύο στους 10 Συριζαίους κι ένας στους 10 Νεοδημοκράτες το πιστεύουν πράγματι ενώ υπάρχει και το 15% των Χρυσυαγιτών. Και καλά, να πούμε ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι συντηρητικοί, πιστεύουν πιο εύκολα στις θεωρίες συνωμοσίας. Οι… αριστεροί, οι προοδευτικοί που θα αλλάξουν τον κόσμο πώς το πιστεύουν; Μήπως νομίζουν ότι πράγματι μας ψεκάζουν διότι δεν τους κάνουμε τη χάρη να τους ψηφίζουμε;

Οι γυναίκες φαίνεται ότι είναι αυτές που πιστεύουν τη θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμού αφού το 39% αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί ότι μας ψεκάζουν με αέρια. Η συγκεκριμένη θεωρία κάνει… θραύση, επίσης στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.

Κι αφού διαβάσουμε τα παραπάνω, ας αναρωτηθούμε τελικά μήπως φταίμε εμείς για το χάλι που περνάμε. Διότι αν εν έτει 2013 υπάρχει ένα 33% των πολιτών που πιστεύει τέτοιες θεωρίες τότε ο Θεός και η επιστήμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Δε μας σώζει τίποτε από την κατατρακύλα, μορφωτική, ηθική, κοινωνική και πολιτική. Πάμε… βουρ για το γκρεμό. Αλλά μήπως δε θα βρεθούν κάποιοι να πουν ότι «αυτοκτονούμε» γιατί μας ψεκάζουν με κάποιο ειδικό αέριο;

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *