TO BINTEO THΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΤΑ… ΟΡΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκαν τρεις ποδοσφαιριστές της Λέστερ μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με βίντεο που έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ και το οποίο έχουν τραβήξει οι ίδιοι, φαίνονται να πρωταγωνιστούν σε όργιο.

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η ομάδα της Λέστερ προκειμένου να δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων, μετά το τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο τρεις παίκτες της, φαίνεται ότι δεν είχαν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο αλλά στα… όργια εκτός αγωνιστικών χώρων. Κυκλοφόρησε μάλιστα βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου οι πρωταγωνιστές είναι ο γιος του προπονητή, Νάιτζελ Πίρσον, Τζέιμς Πίρσον, ο φορ Τομ Χόπερ και ο τερματοφύλακας Άνταμ Σμιθ. χρησιμοποιούν ρατσιστικές και σεξιστικές εκφράσεις κατά των γυναικών, προκαλώντας σάλο στην Αγγλία.

Στην Αγγλία μάλιστα τους ασκείται μεγάλη κριτική όχι τόσο για τα όσα έκαναν, αλλά για αυτά που ακούγονται να λένε. Τόσο στο βίντεο που έχει διαρρεύσει όσο και στα υπόλοιπα (συνολικά τρία) που κυκλοφορούν οι τρεις ποδοσφαιριστές λένε στις κοπέλες ότι μυρίζουν άσχημα ενώ χρησιμοποιούν και άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η “Mirror” η οποία δίνει και μία άλλη προέκταση στο θέμα. Το πρώτο αφορά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Λέστερ είναι από την Ταϊλάνδη και το δεύτερο αφορά τα οικονομικά έσοδα της ομάδας.

Η Λέστερ μετά το τέλος της σεζόν πήγε στη συγκεκριμένη χώρα έχοντας άριστες σχέσεις με την Κυβέρνηση η οποία δίνει σημαντικά χρήματα στην ομάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *