To Email που πονεσε και πληγωσε πολυ (Γιατι δεν υπαρχει Χριστιανισμος και Δικαιοσυνη ;)

Το Εmail με τις πολυ σκληρες αληθειες.
Χθες το βραδυ μου εστειλε ενα μακροσκελες email ο κυριος Νικος Παπαδοπουλος.
Στην Αρχη διοτι δηλωνε αρχαιολατρης και οτι δεν εχει καμια σχεση με τον Χριστιανισμο νομιζα οτι ηταν ενας ακομη ο οποιος διαφωνει με τις εργασιες μου περι του Φοινικικου-εβραικου δωδεκαθεου.
Η συνεχεια ομως ηταν πολυ διαφορετικη.
Aναφερει ενδεκτικα οτι της Θρησκειες της κανουν μεγαλες, μικρες η ανυπαρκτες οι πραξεις και οι συμπεριφορες των πιστων.
Μου γραφει ο κυριος Παπαδοπουλος οτι δεν ειναι αθεος και οτι πιστευει στον εναν Θεο-δημιουργο των αρχαιων Φιλοσοφων.
Οπως μου ανεφερε ο κ. Παπαδοπουλος ως γνησιος Ελληνας γνωριζει οτι το δωδεκαθεο ηταν Αιγυπτιακης προελευσεως και οτι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Ηταν γνωστης οτι οι αρχαιοι Ελληνες Φιλοσοφοι-επιστημονες ηταν εναντιον του ξενοφερτου δωδεκαθεου.
Ηξερε οτι οι περισσοτεροι αρχαιοι διανοουμενοι ειχαν υποστει διωξεις διοτι δεν δεχτηκαν ποτε την Θρησκεια των Ολυπιων "Θεων".
Ενδεικτικο αποσπασμα απο το email του κ. Παπαδοπουλου :
Πρωτεργάτες αυτών των μεγάλων συγκρούσεων υπήρξαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι. Κοινό, ωστόσο, σημείο όλων αυτών ήταν η προσπάθειά τους να αποδεσμευτούν από τα θεολογικά δεσμά του παρελθόντος και να δομήσουν ένα σύστημα ερμηνείας της πραγματικότητας πάνω στη βάση της ανθρώπινης λογικής. Η επιστήμη – στα πρώτα της βήματα – συγκρούστηκε με τα στερεότυπα των θεολογικών μύθων.
Ο Ξενοφάνης, ο Ηράκλειτος, ο Αναξαγόρας και ο Πρωταγόρας με περισσότερη τόλμη από όλους αμφισβήτησαν την ύπαρξη των θεών και το ρόλο τους στη ν διαμόρφωση της πραγματικότητας.
Η σύγκρουση αυτή προκάλεσε την εξορία κάποιων ή το κάψιμο των βιβλίων τους.
Συνεχιζοντας ο κ. Νικος Παπαδοπουλος αναφερει :
Κυριε Αγγελε, σας εστειλα αυτο το email γιατι διαβασα οτι κινδυνευει η ζωη σας εξατιας της διαδικτυακης σας προσφορας με σκοπο την εθνικη μας επιβιωση, σε συνδυασμο με την αδιαφορια των κατα φαντασιαν χριστιανων.
Αυτο με βαση την ποιοτητα και την διαφορετικοτητα των αρθρων σας ειναι κατι πολυ λογικο.
Τα αρθρα σας σε σκεψεις και σε παρατηρησεις ειναι οτι πιο ξεχωριστο υπαρχει αυτην την στιγμη στο χωρο του διαδικτυου.
Οντος η προσφορα σας ειναι σημαντικοτατη και πολυ ξεχωριστη.
Ειμαι συμφωνος και εγω με τους αναγνωστες οι οποιοι λενε στα σχολια τους, οτι αυτα τα οποια γραψατε και τεκμηριωσατε δεν τα διαβασαμε ποτε σε κανεναν Ελληνα και ξενο καθηγητη.
Ομως εχω μια μοναχα ενσταση.
Επειδη κανετε μονιμα αναφορες, πολλα χρονια τωρα οτι γραφετε για Ελληνες χριστιανους και για ολους οσους επιθυμουν να γινουν καλυτεροι Ελληνες και ανθρωποι.
Με ολο τον σεβασμο στο προσωπο σας που ειδατε αυτην την εποχη τους χριστιανους και τους Ελληνες ;
Ολους αυτους τους οποιους εσεις αποκαλειτε ως Χριστιανους ζουνε με βαση ολα αυτα που επιτασσει η νεα ταξη πραγματων.
Δεν κανουν απολυτως τιποτα απο αυτα τα οποια διδαξε η Ορθοδοξια.
Απαντηστε μου εαν εχω αδικο.
Κυριε Γιαννοπουλε δεχομαι οτι ολοι αυτοι οι βασιλεις-αυτοκρατορες, αρχιστρατηγοι-στρατηγοι κατα την εποχη του Βυζαντιου για τους οποιους κανατε παρα πολλα αρθρα οτι οντος ηταν ηρωες και σωστοι ανθρωποι.
Τα επιτευγματα τους μας το δειχνουν ξεκαθαρα το ποσο σπουδαιοι υπηρξαν.
Τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος.
Οι πραξεις και οι αγωνες κανουν τους Ελληνες και τους Χριστιανους και οχι οι θεωριες.
Οι Θρησκειες και τα εθνη γινονται μεγαλα, μικρα ειτε ανυπαρκτα απο τις πραξεις των ανθρωπων κυριε Αγγελε.
Οπως πολυ σωστα γραφετε επι τοσα χρονια οτι ο Πλατωνας, με τους Αγιους και τους Βυζαντινους αυτοκρατορες εκαναν την Ελλαδα αυτοκρατορια, για τους ανιστροφους ακιριβως λογους, οι νεοελληνες την εξαφανισαν απο προσωπου γης.
Η Ελλαδα δεν υπαρχει αργοπεθαινει.
Οι λογοι που γινεται αυτο ειναι γνωστοι σε ολους.
Αμαθεια, ανηθικοτητα, σαπιλα και παρακμη παντου.
Ειλικρινα πειτε μου κατι, ολοι αυτοι εδω οι εξαθλιωμενοι της συγχρονης-μιζερης Ελληνικης πραγματικοτητας τι σχεση μπορει να εχουν με τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια που επικαλειστε επι τοσα συναπτα ετη κυριε Αγγελε ;
Λυπαμαι που θα σας πικρανω κυριε Γιαννοπουλε αλλα η αληθεια ειναι αμειλικτη.
Θα σας δωσω ενα πολυ χαρακτηριστικο παραδειγμα.
Στο αχανες Ελληνικο διαδικτυο υπαρχει και η ιστοσελιδα Ελλην και χαος.
Ο ιδιοκτητης της σελιδας δηλωνει αθεος και επι χρονια δημοσιος απο το ιστολογιο του,υπηρξε μεγας υβριστης του Χριστιανισμου, του Χριστου, της Παναγιας και των Αγιων.
Οταν ομως αυτο το ατομο που βλασφημουσε επι χρονια τα θεια, χρειαστηκε οικονομικη βοηθεια, τοτε επι δυο χρονια τον στηριξαν οι αναγνωστες του για να παραμεινει στην ζωη.
Προσφατα οπως αναφερουν οι αναγνωστες του, εχει προσληφθει ως δημοτικος υπαλληλος στον Δημο του Βολου.
Αναφερομαι στον Ιωαννη Καραγεωργιου κατοικο Βολου κατα δηλωση του.
Αντιθετος εσεις Κυριε Γιαννοπουλε που ολοι δικαια σας ευγνωνονουν. που γραφουν τα καλυτερα για εσας, δεν σας βοηθησαν επι τρια χρονια να βρειτε μια εργασια και να παραμεινετε στην ζωη.
Εδω και χρονια βλεπουμε να σας ευχαριστουν ολοι οι σχολιαστες για ολα αυτα τα οποια εμαθαν απο εσας για τα οποια δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα και φυσικα δεν μπορουν να τα διαβασουν πουθενα στο διαδικτυο αλλα και σε οποιδηποτε βιβλιο.
Αρκετοι απο αυτους εγραφαν οτι σας χρωστουν τα παντα γιατι ακολουθησαν τις υποδειξεις σας και πηγαν τα παιδια τους στις εκκλησιες, στα καταχητικα, στα μουσικα σχολεια, κλπ.
Που ειναι ολοι αυτοι να σας συμπαρασταθουν ;
Γιατι δεν σας βοηθουν ;
Θα σας απαντησω εγω, γιατι δεν ηταν ποτε χριστιανοι και Ελληνες.
Ποιο ειναι λοιπον το συμπερασμα ;
Oτι οι αθεοι, οι βλασφημοι και γενικοτερα ολοι οι ανθρωποι απο την νεα ταξη εχουν παρα πολυ μεγαλη αλληλεγγυη μεταξυ τους.
Απο την αλλη οι κατ εφημισμον Χριστιανοι ειναι πιο τελειωμενοι απο οτι ειναι οι χρηστες της Ομονοιας.
Εαν δεν τα καταφερετε να παραμεινετε στην ζωη θα λυπηθω πολυ που ενας ανθρωπος οπως εσεις θα χασει τοσο αδικα την ζωη του.
Ταυτοχρονα θα πανηγυριζουν ολοι οι παγανιστες και οι νεοταξιτες για δυο πολυ σημαντικους λογους.
Ο πρωτος γιατι θα εχει εξαλειφθει το μεγαλυτερο και μοναδικο εμποδιο στην επικρατηση τους.
Ο δευτερος λογος ειναι οτι εαν χασετε την ζωη σας θα εχουν οι παγανιστες απο την νεα ταξη, το ισχυροτερο παραδειγμα οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειναι τελειως ξοφλημενοι και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ανακαμψουν.
Με δυο λογια δεν εχουν καμια ελπιδα Σωτηριας.
Ειναι ολοι λογια. "Επαναστατες, Χριστιανοι " του πληκτρολογιου.
Εσεις ο ιδιος εχετε βαλει και σχετικο βιντεο :

Περὶ Παραδρομῆς Πολέμου ..

Κλεινοντας κ. Γιαννοπουλε σας ευχομαι οτι καλυτερο και επιτελους σταματηστε αυτα τα αρθρα δεν βλεπετε οτι δεν βλεπετε υπαρχει ελπιδα οτι δεν υπαρχουν Ελληνες ;
Δειτε πως θα παραμεινετε στην Ζωη.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Κυριε Νικολαε Παπαδοπουλε οπως γνωριζετε γραφω επι δωδεκα συναπτα ετη την Ελληνοχριστιανικη εθνικιστικη στηλη Επικρατειν η Απολλυσθαι.
Παγια προσωπικη μου αρχη ειναι
ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν
οπου θελουν . Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. Παντοτε σε καθε αρθρο μου και σε καθε ιστορικη μου εργασια αναφερω οτι :


Από ολους τους προαναφερομενους
εξαιρείται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων,
μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


Ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν ακομη εξαιρεσεις.


Δυστυχως δεν συναντησα ακομη καποιους απο τους Ελληνες που εξαιρουνται.

Παρα πολλες φορες εχω τονισει οτι
υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη.

Κανενας δεν ειναι τελειος. Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα διορθωνει.


Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε μονον γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει.
Το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, και των ελαχιστων Ελλήνων, στην συγχρονη εποχη από τους ραγιαδες προδοτες.
Από το ετος 2010 μ.χ, ξεκινησε για μια ακομη φορα ενας απίστευτος Εθνικος γολγοθας.
Η Ελλαδα μας κάθε χρονο σταυρωνεται μαζι με τον Ιησου.
Μονον που σε αντιθεση με τον Χριστο, η Ελλαδα παραμενει μονιμος, αδυναμη ,και δυστυχως καθηλωμενη επανω στον σταυρο του μαρτυριου.
Φυσικα οσο επιμενουν οι κατοικοι να μην αλλαζουν τροπο ζωης, καμια ελπιδα επιιβιωσεως ,δεν διαγραφεται στον οριζοντα.
Αυτό διοτι ό διαχρονικος τροπος επιβιωσης του Ελληνικου εθνους ηταν παντοτε τα χρηστα ηθη. Το χειροτερο ολων είναι ότι ηρθε ο Χριστος στην γη, εκανε θαυματα μαρτυρησε, σταυρωθηκε, αλλα δεν αναστηθηκε μεσα στις ψυχες των ανθρωπων.
Δηλαδη δεν αναστηθηκαν ψυχικα και πνευματικα αρκετοι ανθρωποι, στο περασμα 2018 ετων.
Παρα πολλοι ανθρωποι παρεμειναν κακοι, δειλοι, σαπιοι και ανανδροι. Σε μια ακομη εποχη γενοκτονίας για το εθνος μας, ολοι λενε ότι είναι χριστιανοι, αλλα σταυρωνουν καθημερινα τον Χριστο μας με τις πραξεις τους. Το τραγικο είναι ότι οι δηθεν χριστιανοι ,δεν είναι ικανοι να κανουν μερικα απλα πραγματα που μας ζητησε ο Χριστος. Αραγε τι κοπο εχει να πας να κανεις παρεα σε ένα συνανθρωπο σου, απο την στιγμη που δεν μπορεις να τον βοηθήσεις οικονομικα, για να αποφυγει την αυτοκτονια, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφικη ενεργεια, οπως προτείνω μεταξυ αλλων στο αρθρο μου σχετικα με την επιβίωση του Ελληνικου εθνους, και όχι μονον. Τι κοστιζει να δωσεις ένα παλιο ρουχο που δεν φορας, και να μην πας μια δυο φορες στην καφετερια και οπου αλλου για να δωσεις αυτά τα χρηματα σε έναν αστεγο, και καποιες φορες να βοηθήσεις ένα αδεσποτο ζωο. Τι θα παθει καποιος εάν αγορασει αργοτερα καινουργια ρουχα; Απολυτος τιποτα. Εντουτοις αυτά τα λιγα,αυτα τα ασημαντα δεν είναι ικανοι να τα κανουν η κατ ονομα χριστιανοι. Ειναι η απολυτη τραγικη ειρωνια, είναι η σχεδόν απολυτη προσβολή προς τον Χριστο, μετα της σεξουαλικες ανωμαλίες, αυτην την εποχη οι σατανιστες να εχουν αγαπη μεταξυ τους, να βοηθα ο ενας τον άλλο, σε όλα τα επίπεδα. Ολα αυτα τα κανουν οχι γιατι ξαφνικα αλλαξαν και ηρθαν στον δρομο του Χριστου, αλλα για να πετυχουν μια ωρα νωρίτερα την δημιουργια του πολυποθητου για αυτους από τα αρχαια χρονια, κρατος του αντιχριστου. Οι εωσφοριστες, επετυχαν να μην υπαρχουν πλεον πολλοι χριστιανοι. Αυτην την εποχη ο ενας να κανει αδικα κακο στον άλλο, ειτε να αδιαφορει ο ενας για τον άλλο. Κατορθωσαν να καταργησουν από τους χριστιανους το εμεις και να τους επιβαλλουν το εγω, που είναι απολυτα εωσφορικο, καταστροφικο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;
ΜΑΡΚΟΣ ΛΙΚΙΝΙΟΣ ΚΡΑΣΣΟΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
H εξέγερση των σκλάβων μεταξύ του 73-71 π.X. μας δειχνει τις μεγάλες κοινωνικες αναταραχες που
αντιμετωπιζε η Ρωμαικη "δημοκρατια".
Ο Ρωμαικος εωσφορικος ζυγος είναι αφορητος-αβασταχτος.
Οι ρωμαιοι χρησιμοποιουσαν τους σκλαβους ηταν για να τους εχουν ως μοναμαχους στις αρενες
της ρωμαικης αυτοκρατοριας, για την διασκεδαση των "ευγενών " και του λαου.
Εκεινες της εποχές ο ρωμαικος " δημοκρατικος" στρατος των εωσφοριστων νεοταξιτων ρωμαιων
κατελαβε την Μεσογειο και επεκταθηκε σε ολη την Ευρώπη.
Ολοι οι ρωμαιοι συγκλητικοι ελεγαν οτι η ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα και οτι φερνουν μια νεα ταξη
πραγματων στον κοσμο.
Αυτές οι συνεχεις και αυξανομενες κατακτησεις εφεραν έναν μεγαλο αριθμο σκλαβων στην Ιταλικη υπαιθρο
για την χρησιμοποίησή τους στις αγροτικες εργασιες (latifumdia), αλλα και για την ψυχαγωγια των ρωμαιων.
Καθε εβδομαδα οι δουλεμποροι μετεφεραν ανθρωπους απο την Αφρικη, την Γαλατια, την Γερμανια, τον Δουναβη,
την Ρωσια, την Ασια και την Ελλάδα στα λιμάνια της Ιταλιας.
Παρα πολυ συχνες ηταν οι πωλησεις χιλιαδων σκλαβων.
Ενδεικτικα μεσα σε μια μονον ημερα πουληθηκαν 10.000 σκλαβοι στην Δήλο, κατά την διαρκεια της ρωμαικης
εβραικης Εωσφορικης "δημοκρατιας".
Μέσα στο 177 π.Χ. 40.000 ανθρωποι από τις Σάρδεις και το 167 π.Χ. 150.000 Ηπειρωτες αιχμαλωτιστηκαν
από τα ρωμαικά στρατευματα και πουληθηκαν σαν δουλοι.
Όταν οι αρχαιοι εωσφοριστες ρωμαιοι ηρθαν για να κατακτησουν την Ελλαδα μεταξυ αλλων καταστροφων
τις οποιες εκαναν επαιρναν και σκλαβους.
Ο Σπαρτακος γεννηθηκε ελεύθερος στην Θράκη και στην συνεχεια εχασε την ελευθερια του από τους
ρωμαιους, όπως και πολλοι αλλοι.
Τοτε ενταχθηκε και εκπαιδεύτηκε ως βοηθητικος στα σωματα του ρωμαικου στρατου χωρις την θεληση του.
Ο Σπάρτακος εγκατελειψε τον ρωμαικο στρατο και τον κήρυξαν παράνομο ενώ όταν τον συνέλαβαν τον
πούλησαν για σκλάβο.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
Πουλήθηκε το 73 π.Χ. στη σχολή για μονομάχους του Βατιάτου στη Καπούα, 20 μιλια απο τον Βεζουβιο.
Την ιδια χρονια ο Σπαρτακος και δυο Γαλατες μονομαχοι ο Κριξος και ο Οινομαος, ξεκινησαν ταραχεες στην
σχολη που γρηγορα γενικευθηκαν.
Από τους διακοσιους περιπου σκλαβους – μονομαχους, μονο γυρω στους ογδοντα επετυχαν να δραπετευσουν
χρησιμοποιωντας μαχαιρια απο την κουζινα.
Όταν οι ρωμαιοι στρατιωτες προσπαθησαν να σταματησουν τους δραπετες, αυτοι ευκολα τους νικησαν.
Έπειτα πηραν τα καλυτερα στρατιωτικα οπλα και ξεκινησαν την πορεια τους νοτια προς τον Βεζουβιο.
Κατα μηκος της πορειας επαιρναν μαζι τους, δουλους από κτηματα.
Ο Σπάρτακος ηταν ανδρας με υψηλο φρόνημα με γενναιοτητα με κατανοηση και με ευγένεια, έναν πραγμα
το οποιο μας δειχνει το γιατι εγινε ηγέτης των επαναστατών.
Ηταν ένα πολύ ισχυρο μυαλο ενω ηταν ο πιο γεναιος μαχητης-πολεμιστης και γνωστης των στρατιωτικών
ρωμαικων τακτικών.
Συνδυαζε ότι απαιτουσαν οι περιστάσεις εκεινη την στιγμη.
Μεσα απο της μεγαλες ηγετικες του ικανότητες επετυχε κατι πολύ βασικο για να ενωθουν οι τοσοι πολλοι
ανθρωποι απο αρκετα διαφορετικα εθνη και με διαφορετικες πολιτιστικες καταβολες και να εχουν συνεργασια –
αλληλεγγυη μεταξυ τους.
Ένα από τα ενδεικτικα χαρακτηριστικα ολων των εωσφοριστων είναι παντοτε η αλαζονεια και η υπεροψια.
Για αυτό και οι αρχαιοι ρωμαιοι υποτιμουν τους επαναστατημένους διοτι όχι μονον δεν τους θεωρουν ανθρώπους
αλλα δεν τους υπολογιζουν ουτε ως κτηνη.
Τους θεωρουν κατωτερους των ζωων.
Αυτην την αλαζονικη συμπεριφορα θα την πληρωσουν πολύ ασχημα χανωντας πραίτορες, υπατους, στρατηγους,
αξιωματικούς και αρκετες χιλιαδες ρωμαιων στρατιωτών κατά τις μαχες που ακολουθησαν.
Τοτε μετα από ολες αυτές τις μαχες αρχισαν να αντιλαμβάνονται οτι δεν ειναι τα πραγματα όπως ακριβως
τα νομιζαν.
Για την αποτελεσματικη αντιμετωπιση των επαναστατών σταλθηκε ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος.
Η Ρωμαικη συγκλητος ψηφισε την παραχωρηση της εξουσιας στον Μαρκο Κρασσο.
Ο Κράσσος ήταν ίσως ο πλουσιοτερος ρωμαίος της εποχής.

Λίγοι Ρωμαιοι είχαν αντιληφθεί επ ακριβως την επικινδυνοτητα της καταστασεως και το
ποσο καλα ο Σπάρτακος ειχε προετοιμασει τους πρωην σκλαβους.
Μεταξυ αυτων των λιγων Ρωμαιων ηταν και ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος.


ΜΑΡΚΟΣ ΛΙΚΙΝΙΟΣ ΚΡΑΣΣΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ.
Ο Κρασσος ηταν ενας παρα πολύ φιλόδοξος και εξυπνος ανθρωπος, ο
οποιος ηθελε να φτασει παρα πολύ ψηλα.

Eπεδειξε ένα τεραστιο πλεονεκτημα, αυτο ηταν ότι δεν υποτιμουσε ποτε κανεναν από τους αντιπαλους του στα πεδια των μαχων.
Aντιθετος την αλλαζονια τους αλλοι ρωμαιοι στρατηγοι την πληρωσαν με τις ζωες τους, διοτι θεωρουσαν τους επαναστατημένους σκλαβους αναξιους και μηδενικα.
Ο Κρασσος ηξερε παρα ότι για να επιτυχεις πολύ μεγαλους στοχους επρεπε να εχεις υπομονη-ψυχραιμια, παρατηρητικοτητα και πολυ ισχυρους συμμαχους.
Γνωριζε ότι στην πολιτικη και στον πολεμο χωρις ισχυρούς και ικανους συμμαχους δεν είναι δυνατον να επιβιώσεις και να διακριθείς.
Στα πλασια ολων αυτων των στοχων εκανε συμμαχια με τον ανερχομενο τοτε Γαιο Ιουλιο Καισαρα, και τον Πομπηιο.
Ενδεικτικο για το ποσο εξυπνος ηταν οτι δεν υποτιμησε, ουτε μια φορα τον Σπαρτακο και τους σκλαβους που επαναστατησαν.
Ενα ακομη χαρακτηριστικο της πολυ μεγαλης πολιτικης
του ευφυιας ηταν οτι εδωσε στον το δικαιωμα τελειως αδικα στον
Γναιο Πομπηιο
να
καρπωθει την νικη επι των
επαναστατημενων
σκλαβων και να τελεσει

θριαμβο στην Ρωμη.
Αυτή η νικη εγινε καθαρα από τις λεγεώνες του Μαρκου Λικινιου Κρασσου.
Εδωσε όμως το δικαιωμα να χρεωθεί ενας άλλος την δικη του επιτυχια ώστε να τον κανει συμμαχο του.


ΜΑΡΚΟΣ ΛΙΚΙΝΙΟΣ ΚΡΑΣΣΟΣ

Στα χρονια της ακμης του Ρωμαικου κρατους με πρωτευουσα την αρχαια Ρωμη εζησε και ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος.
Την περιουσια του την εκανε με αδικιες, βια, απειλες, εκβιασμους, αισχροκερδεια, δηλαδη με ολους τους γνωστους τροπους τους οποιους χρησιμοποιουν απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ολοι οσοι πιστευουν στο Φοινικικο εωσφορικο δωδεκαθεο.



Ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς.

Aκομη σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.

Φυσικα μεταξυ αλλων εχουν παντοτε δουλους και ως αξιωμα οι λιγοι να ευημερουν και οι πολλοι να υποφερουν.



Ο Μαρκος Λικινιος Κρασσος γνωριζε πολυ καλα οτι την εξουσια στην ανθρωποτητα ασκουσαν οι Φοινικες δωδεκαθειστες.

Αυτο ειναι κατι το οποιο συμβαινει και στην εποχη μας.
Ο Μαρκος Κρασσος ως ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος καταλαβε οτι οσο θα υπαρχουν παγανιστες σε αυτον τον πλανητη δεν θα υπαρξει ποτε δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη και ταξη σε ολοκληρη την ανθρωποτητα
.
Αυτο διοτι το εωσφορικο δωδεκαθεο ειναι η θρησκεια της ανομιας, της αταξιας, της αδικιας, τους μισους, της καταστροφης και πασης φυσεως ανωμαλιας.
Για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος και ολοκληρη η ανθρωποτητα πρεπει να εξαφανσιτει δια παντος το Φοινικικο δωδεκαθεο μαζι με την νεα ταξη.

Η Θρησκεια του Χριστιανισμου μας δινει τα παντα ειρηνη, αγαπη, δικαιοσυνη, αλληλεγγυη, παιδεια, ηθικη, θετικη δημιουργια στις επιστημες, στις τεχνες.
Ο χριστιανισμος σε εξευγενιζει, σε ισορροπει, διοτι ηρεμει,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση.
Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν . Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει; Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων;

Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;
;
Από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους. Από ολους τους προαναφερομενους
εξαιρείται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. Με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.
EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΞΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΞΑΤΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *