To Garmin Tactical Edition είναι ένας γνήσιος φίλος της περιπέτειας

To Garmin Tactical Edition είναι ένας γνήσιος φίλος της περιπέτειας

Το νέο μέλος της οικογένειας Instict της Garmin είναι το Tactical Edition smartwatch και απευθύνεται σε στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και όσους αρέσκονται στο να κάνουν νυχτερινές εξορμήσεις.
Εκτός από όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα μοντέρνο smartwatch, το νέο μοντέλο της Garmin διακρίνεται τόσο για τη διαμόρφωση stealth όσο και για εκείνη που επιτρέπει την ανάγνωση της οθόνης του ακόμα και εάν ο κάτοχός του φορά γυαλιά νυχτερινής όρασης, ένα από τα αξεσουάρ που βρίσκει κανείς ως βασικό στοιχείο του εξοπλισμού των αντρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού ή της αστυνομίας. H διαμόρφωση stealth είναι εκείνη που επιτρέπει στο συγκεκριμένο smartwatch να προστατεύει τον χρήστη από την γνωστοποίηση της γεωγραφικής του θέσης.

Το Garmin Instict Tactical Edition λειτουργεί άνετα σε βάθη έως και τα 100 μέτρα, ενώ προσφέρει ικανοποιητική προστασία από το νερό, τα χτυπήματα και όλες τις κακουχίες. Μερικές από τις λειτουργίες του περιλαμβάνουν την δορυφορική πλοήγηση, την επικοινωνία με ένα smartphone για την προβολή ειδοποιήσεων, βηματομέτρηση, μέτρηση καρδιακού ρυθμού, μετρητή κατανάλωσης θερμίδων και παρακολούθηση δραστηριότητας για όσους ασχολούνται με τα σπορ.
Στην οθόνη του μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα δύο διαφορετικές συντεταγμένες, ενώ υπάρχει ειδική διαμόρφωση λειτουργίας για όσους ασχολούνται με την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Η μπαταρία του smartwatch προσφέρει αυτονομία 14 ημερών, ενώ υπάρχει και μία διαμόρφωση UltraTrac, η οποία εκτοξεύει την αυτονομία στις 40 ημέρες, με κάποιους περιορισμούς, φυσικά.
Η πρώτη ενδεικτική τιμή για το νέο μοντέλο της Garmin έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα 350 δολάρια, με παρόμοια τιμολογιακή πολιτική να ακολουθείται και σε άλλες αγορές του κόσμου όπου θα γίνει διαθέσιμο το Tactical Watch. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται δεν περιορίζεται μόνο σε όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, αλλά και σε όσους θέλουν ένα τεχνολογικό εξελιγμένο smartwatch στο χέρι τους, το οποίο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *