To Samsung Galaxy XCover Pro δεν κρύβει τον ανθεκτικό του χαρακτήρα

To Samsung Galaxy XCover Pro δεν κρύβει τον ανθεκτικό του χαρακτήρα

Μπορεί να έχει premium σχεδιασμό, αλλά το νέο smartphone της Samsung είναι ικανό να συνοδεύει παντού έναν επαγγελματία.

Το Galaxy XCover Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68, για ανθεκτικότητα στο νερό μέχρι και σε 1.5 μέτρo, ακόμα και χωρίς θήκη, προστασία από τη σκόνη, και πιστοποίηση MIL-STD 810G για αξιόπιστη προστασία σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης. Η υποστήριξη φόρτισης pogo pin και η συμβατότητα με βάσεις φόρτισης τρίτων μερών διασφαλίζει πως το smartphone έχει την απαραίτητη ενέργεια για μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα, με μπαταρία 4,050 mAh.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Samsung Exynos 9611, οκταπύρηνος στα 2GHz, με μνήμη 4GB και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα μπροστά είναι στα 13 Megapixel, ενώ η πίσω κάμερα είναι στα 25 Megapixel. Η οθόνη του είναι ανάλυσης FHD+ Infinity Display, με διαγώνιο 6.3 ιντσών, ενισχυμένη οθόνη αφής που λειτουργεί ακόμα και στη βροχή ή το χιόνι. Για τους χρήστες που εργάζονται σε ακραίες συνθήκες, η συσκευή διαθέτει λειτουργία που επιτρέπει τη χρήση με γάντια και δυνατότητα φωνητικών εντολών για υπαγόρευση και αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Χάρη στα δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, το Galaxy XCover Pro επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με το απλό άγγιγμα ενός κουμπιού, μεταξύ των οποίων το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου, οι διανομείς ή συνεργάτες στον χώρο εργασίας. Για να διευκολύνει περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων, η Samsung συνεργάστηκε στενά με τη Microsoft για την ανάπτυξη στο Microsoft Teams, μιας νέας δυνατότητας ασύρματου για το Galaxy XCover Pro, υλοποιώντας έτσι την πρώτη από κοινού λύση για την αξιοποίηση της λειτουργίας push-to-talk.

Η Samsung ενδυναμώνει, επίσης, επαγγελματίες από όλες τις βιομηχανίες με λύσεις που συμβάλλουν στην ολοκλήρωση καθημερινών εργασιών μέσω λύσεων λογισμικού και υλικού από τις Peripherals, KOAMTAC, Scandit και Visa. Οι συνεργάτες από τον χώρο του λιανεμπορίου μπορούν να παρακολουθούν το διαθέσιμο απόθεμα και τη διαδικασία πληρωμών, με δυνατότητα σάρωσης barcode. Επιπλέον, μπορούν να επωφεληθούν από το έτοιμο προς χρήση φορητό POS, το οποίο διαθέτει διαθέσιμες εφαρμογές πληρωμών βάσει του SDK για προμηθευτές λύσεων mPOS.

Επίσης, το Galaxy XCover Pro θα διαθέτει το Samsung POS, την κινητή λύση POS που έχει εγκριθεί από το πιλοτικό πρόγραμμα Tap to Phone της Visa. Αυτή η κοινή λύση ωφελεί τους πωλητές, βοηθώντας τους να παρέχουν τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής στους καταναλωτές, χωρίς να χρειάζεται να έχουν εξειδικευμένο POS εξοπλισμό.

Εκτός από την ανθεκτικότητά του, το Galaxy XCover Pro ξεχωρίζει για την υψηλή δυνατότητα προστασίας, καθώς διαθέτει το πολυεπίπεδο σύστημα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung, Knox.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *