TO STRATFOR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ TΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΡΝΕΩΝ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

(ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ)

Stratfor: «Η επόμενη δεκαετία θα έχει πολύ πόνο, δάκρυ και αίμα»

Σύμφωνα με το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor, το γνωστό παράρτημα της CIA, η Τουρκία θα αναδειχθεί περιφερειακή δύναμη στα επόμενα 10 χρόνια. Αυτό αναφέρεται και στην πρόσφατα δημοσιευμένη «Πρόγνωση της επόμενης Δεκαετίας», σχετικά με τον παγκόσμιο  μελλοντικό χάρτη της παγκόσμιας γεωπολιτικής κατάστασης. Αυτό δημοσιεύεται σε άρθρο της τουρκικής εφημερίδας dailysabah.com.

Η Τουρκία θα επεκτείνει το πεδίο επιρροής της στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, αλλά, ο ανταγωνισμός μεταξύ της Τουρκίας και του Ιράν, αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα , αναφέρει το φημισμένο ινστιτούτο.

Στην  αξιολόγηση της κάθε περιοχής, καθώς και στην εμφάνιση  των κύριων παγκόσμιων δυνάμεων, κατά το δοκούν των σιωνιστών αφεντικών του προβαίνει το Stratfor, υποστηρίζοντας  ότι η επόμενη δεκαετία, θα κυριαρχείται από το χάος σε όλο τον κόσμο. Οι αναλυτές της CIA προβλέπουν  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να είναι κυρίαρχος παίκτης στην επόμενη δεκαετία, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποδυναμωθεί  σημαντικά, αλλά και η  Ρωσία θα χάσει την δύναμη της. Αυτούς τους ασεβείς πόθους των σιωνιστικών γερακιών αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Ινστιτούτο stratfor.com.

Επίσης προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι, η  εσωτερική κατάσταση ασφαλείας  στα έθνη-κράτη της Μέσης Ανατολής, και της Βόρειας Αφρικής, θα επιδεινωθεί επικίνδυνα. Η Τουρκία θα είναι η ικανή να επιφέρει σταθερότητα σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές σύμφωνα με την έκθεση, η οποία αποφαίνεται, ότι “η   στήριξη των ΗΠΑ είναι ζωτικής σημασίας για την Τουρκία, διότι  βασίζεται σε πολιτικούς και στρατιωτικούς λόγους”.

Η σύγκρουση των  Η.Π.Α. και του τζιχάντ, σταδιακά θα υποχωρήσει.

Σχόλιο Οίμου-Αθήνας:

Αυτό είναι φυσικό διότι κάθε νοήμων άνθρωπος έχει καταλάβει ότι οι ψευτοισλαμιστές χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ. Αυτές τους εξοπλίζουν και τους δίνουν οχήματα. Εκεί κατασκευάζονται και τα κουκλοθεατρικά τους βίντεο!
 Με αμερικάνικες φόρμες από το Γκουαντάναμο (πορτοκαλί) ντύνουν τους “ομήρους”τους. Φυσικά στην χρηματοδότηση των  ψευτοισλαμιστών, ενδιάμεσο ρόλο παίζει το αραβικό παράρτημα των ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία.
(Στο εξής τα σχόλιά μας σε παρένθεση με τα αρχικά σ.σ.)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *