To Vivo Νex 3 επαναπροσδιορίζει την αναλογία οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο

To Vivo Νex 3 επαναπροσδιορίζει την αναλογία οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο

Το Vivo Nex 3 παρουσιάστηκε επισήμως και θέτει ένα νέο ορόσημο, με την οθόνη να καλύπτει το 99.6% του πλαισίου, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ένα smartphone.

Και στην περίπτωση του Vivo Nex 3 ακολουθείται η λογική της αναδιπλούμενης κάμερας για την αυτοφωτογράφηση, προκειμένου να μην υπάρχει η ανάγκη του notch, στερώντας έστω και λίγα χιλιοστά από την οθόνη. Στα πλαϊνά της συσκευής δεν υπάρχουν φυσικά πλήκτρα, αλλά το σύστημα Touch Sense της Vivo, το οποίο ενημερώνει με δόνηση τον χρήστη ότι έχει δοθεί μία εντολή, σα να έχουν πατηθεί τα πλήκτρα.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 6.89 ιντσών, με ανάλυση 2256×1080 pixels και τεχνολογία OLED. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκουμε τον Qualcomm Snapdragon 855, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM είτε στα 8, είτε στα 12 GB. Δύο επιλογές υπάρχουν και στο θέμα της εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης, η οποία μπορεί να είναι είτε στα 128, είτε στα 256 GB. Το Vivo Nex 3 θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 4G και 5G.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο πεδίο του imaging, με την πίσω κάμερα να είναι τριπλή, με αισθητήρες 64 και 13 Megapixel, μαζί με έναν τηλεφακό των 13 Megapixel. Η selfie κάμερα που αναδύεται από το πλαίσιο της συσκευής έχει αισθητήρα 16 Megapixel. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας του Vivo Nex 3 φτάνει τα 4500 mAh.

To λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android, αλλά υπάρχει συνδυαστικά και το Funtouch interface της Vivo. H έναρξη των πωλήσεων θα γίνει στην κινεζική αγορά από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2019, σε ενδεικτική τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 210 ευρώ. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Vivo δεν είχε ανακοινώσει τις προθέσεις της αναφορικά με την κυκλοφορία της συσκευής σε άλλες αγορές της Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *