To πιστόλι που ήταν στο τραπέζι το πήρε κανένας για να αυτοκτονήσει;

Γράφει ο G. Mastapiani

Η ελληνική κοινωνία έχει συνηθίσει και περνάει Ντούκου πολλά πράγματα. Ενα απο αυτά είναι αυτό που συνέβη τελευταία.
Καταρχήν μου κάνει σκυβαλήν εντύπωση ότι ο Υπ. Οικονομίας δεν έχει παραιτηθεί ήδη σύμφωνα με όσα έχει ήδη πεί παλαιόθεν για τα νέα μέτρα που ΔΕΝ θα έβαζε.
Με το παρόν συμβάν, που ειναι από τα πιο κωμικά γεγονότα στην παγκόσμια οικονομία, το ελληνικό χρηματιστήριο έπεσε απο ενα email!!! Καταναλογίαν με 3 emails πέφτει η….
κυβέρνηση!!!

Ενας υπάλληλος της Citygroup εστειλε ένα email προβλεποντας ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανακοινωνόταν η αναδιάρθρωση (όχι η ΑΟΖ) και έγινε χαμός. Που το έστειλε δεν ξέρω βέβαια… Πρέπει να ήταν πολυ τεκμηριωμένο ή η κατάσταση της οικονομίας τόσο χάλια που ακόμη και ένα φτέρνισμα να ειναι αρκετό.

Το αστείο και το γελοίο δεν σταμάτησε εδώ αλλα συνεχίστηκε… Ο Υπ. Οικονομίας διέταξε την παρέμβαση Εισαγγελέα! Μα ειναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και καλά δεν υπήρχε κανένας να ελέγξει την πληροφορία στο χρηματιστήριο; Εγώ δεν υποστηρίζω τον συγκεκριμένο υπάλληλο αλλά δεν μπορώ να του κλείσω το στόμα. Αυτά δεν γίνονται στα σοβαρά κράτη. Δεν είμαι σιγουρος ακόμη και αν το παιγνίδι έγινε έτσι όπως παρουσιάζεται…

Με την ευκαρία θέλω να θίξω μερικά πράγματα…

1. Με την αναδιάρθρωση, αν γίνει σωστά και χωρίς δώρα στους δανειστές, τα γνωστά κόλπα του Γιώργου η Ελλάδα θα κερδίσει.

2. Με την αναδιάρθρωση, χάνουν οι δανειστές και κερδίζουν όσοι εχουν CDS. Αλλα αυτό δεν μας ενδιαφέρει.

3. Η αναδιάρθρωση παρότι φαίνεται κάτι θετικό είναι και επικίνδυνο όταν την διαχειρίζεται ο ΓΑΠ, διότι είναι ένας πολύ ευσχημος τρόπος να καλύψει όσους δανειστές δεν καλύπτονται απο τις υποθήκες του μνημονίου.

Εχω αμφιβολίες για το ποιός παιζει τι στο χρματιστήριο και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ολα παίζουν.

Με αυτή τη κυβέρνηση που ειναι για το Γουδί και για Γουδί… ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Παιδιά ειναι αστειο αυτό που έγινε με το χρηματιστήριο.

    Η μαλακια παει συννεφο στο υπουργείο.

    Ενα email εστειλε ένας σε ένα φίλο του καιίσως αναρτήθηκε σε μεικά sites

    SO WHAT?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΌΜΩΣ;; ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ;;;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    AFOY KANIS DEN ADIDRA KALA KANUN,IPEXERUN TA PADA,MISTHUS,SIDAXIS,ASFALISTIKES ISFORES K OLI TA DEXODA.THA AKOLUTHISUN KAI ALLA.SE LIGO THA IPEXERESUN K TA SPITIA TON ELLINON POLITON NA TA DOSUN STUS LATHROMETANASTES.DIELISAN TA PADA,YGIA,PEDIA,THRISKIA,PATRIDA.STO GOYDI I PRODOTES I MIPOS NA STITHI IKRIOMA STO SIDAGMA?
    KREMASMA IPERPARAGOGI……….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    μονοι τους στελνουν τα εμαιλ μονοι τους βαζουν εισαγγελεις και μονοι τους αποφασιζουν για λογοκρισια του ηλεκτρονικου τυπου γιατι ειναι ο μονος που τους ενοχλει!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΚΟΛΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΨΗΦΟΥ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *