TOEIC – Πληροφορίες για TOEIC – Μαθήματα TOEIC – Προετοιμασία TOEIC

***Άμεση έναρξη τμημάτων***

Εντατικά τμήματα προετοιμασίας για το πτυχίο Αγγλικών TOEIC στα φροντιστήρια Αγγλικών Ευρωδιάσταση.

Ταχύρυθμη προετοιμασία TOEIC με κόστος μόνο 220€.
Το TOEIC είναι πιστοποίηση Αγγλικών η οποία αποδεικνύει – ανάλογα με το score το οποίο θα επιτύχει ο υποψήφιος – μέτρια έως πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Το TOEIC διαρκεί 2 ώρες και αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, μοιρασμένες σε 2 μέρη: α) Την κατανόηση προφορικού λόγου και β) την κατανόηση γραπτού λόγου. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις λάθος απαντήσεις.

Η αίτηση για το TOEIC μπορεί να γίνει έως και 5 ημέρες πριν τη διαξαγωγή της εξέτασης. Τα αποτελέσματα του TOEIC βγαίνουν περίπου 10 ημέρες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η Ευρωδιάσταση είναι εξειδικευμένο φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από δέκα χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Lower, Advanced, Proficiency, TOEIC, TOEFL, GMAT και IELTS στο ενεργητικό του.

H Ευρωδιάσταση διατηρεί επί σειρά ετών ακαδημαϊκή συνεργασία με το Hellenic American Union, επίσημο εξεταστικό φορέα για τις εξετάσεις TOEIC στην Ελλάδα.

Παρατηρήσεις: συχνά θα δείτε το TOEIC να αναφέρεται – λανθασμένα – και ως TOIEC. Το σωστό είναι TOEIC (Test Of English for International Communication).

Επίσης το TOEIC δεν έχει καμία σχέση με το TOEFL iBT, μία άλλη εξέταση Αγγλικών, απλώς μοιάζει η ονομασία τους. Το μόνο κοινό που έχουν οι δύο αυτές εξετάσεις είναι ότι παρέχονται από τον οργανισμό ETS (Educational Testing Service).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *