“ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ TV 100 & FM 100″

Σχετικά με τις απολύσεις που ξεκίνησε η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ο Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Β.Παπαγεωργόπουλος : «Είναι φανερό ότι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης θέλει να……
κλείσει τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα για να κάνει το χατίρι των μεγάλων καναλιών που δεν θέλουν να μοιράζονται με κανέναν την διαφημιστική πίτα και βεβαίως δεν θέλουν να ακούγεται καμία άλλη άποψη παρά μόνον η δική τους αλήθεια!

Έτσι σε πρώτη φάση η Διοίκηση του Δ.Θ. προετοιμάζει το έδαφος και ομιλεί για δήθεν «υπέρογκα έξοδα» και συγχρόνως με τρόπο εκδικητικό απολύει 5 άξια στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης όταν η ανεργία καλπάζει και όταν τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Δ.Θ. για μία τηλεόραση και τρία ραδιόφωνα το 2010 δαπάνησε μόνο 6,24 εκ.ευρώ, όταν η Κυβέρνηση δαπάνησε για την ΕΤ 3 για το ίδιο χρονικό διάστημα 42 εκ. ευρώ, πάλι για μία τηλεόραση και τρία ραδιόφωνα!…

Σε δεύτερη φάση η Διοίκηση του Δ.Θ. θα προχωρήσει όπως είναι φανερό μετά την απόφαση που πήρε για εκπόνηση «μελέτης βιωσιμότητας των Δημοτικών Μ.Μ.Ε.» σε κλείσιμο της «Φωνής της Θεσσαλονίκης» και σε μαζικές απολύσεις όλων των εργαζομένων στην TV 100 και το FM 100!

Έτσι θα περάσει για άλλη μία φορά με επιτυχία τις εξετάσεις της απέναντι στους «ισχυρούς», θα κλείσει όμως μια ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή που με κόπο και αίμα δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς πριν ένα τέταρτο του αιώνα και θα πετάξει στον δρόμο τους εργαζόμενους στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του Δήμου μας!

Καλούνται οι Θεσσαλονικείς να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να αντιδράσουν με την φωνή τους μέσα από τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, συγχρόνως δε να πάρουν θέση και η ΕΣΗΕΜΘ και τα Σωματεία των εργαζομένων της πόλης μας.»


Vassilis Papageorgopoulos
http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Περίμενα εχθές όπως και κάθε ημέρα να δώ στις τρεις το μεσημέρι, όπως και κάθε μεσημέρι, την εκπομπή του κυρίου Οραήλογλου για να ενημερωθώ σωστά και υπεύθυνα. Μετά από πέντε λεπτά άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο από φίλους που περίμεναν και αυτοί το ίδιο και δεν είχαν ιδέα τι γίνεται. Αργά το απόγευμα ενημερώθηκα από το Ιντερνετ για την απόλυση του κυρίου Οραήλογλου και άλλων 4 στελεχών της ΤV100. Ειλικρινά δεν έχω στενοχωρηθεί περισσότερο για άλλη εκπομπή. Ηταν το δικό μου μεσημεριανάδικο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στους ανθρώπους που το αξίζουν. Καλή λευτεριά από την λαίλαπα που μας βρήκε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Δυστυχως κι ο Μπουταρης ειναι "μπροστινος"…
    Αλλοι ειναι απο πισω, και μη ρωτησετε ποιοι;
    Εξυπνα παιδια ειστε, δειτε ποιος ηρθε πρωτος σε σταυρους απο την παραταξη του, και τι εχουν κανει μεχρι στιγμης… μεχρι διαγωνισμο για φοιτητες, με χρηματικα επαθλα, και θεμα ιεροι τοποι "αλαδωτων" στη Θεσσαλονικη (μη χεσω…)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ποσοι Λαθρομετανάστες ψήφισαν στη Θεσσαλονίκη στις τελευταίες εκλογές ; Μπουτάρη δε φτύνεις τα μπούτια σου παπάρι ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *