Στο πλευρό του UCK – Κάτσε οι Τσάμηδες

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα λέει το κόμμα των Τσάμηδων “PDIU”!
Στο πλευρό του αλβανού ποδοσφαιριστή Εργκίς Κάτσε τάσσεται…

το κόμμα των Τσάμηδων PDIU το οποίο μέσω ανακοίνωσής του καταδικάζει και αποκαλεί εκστρατεία δυσφήμισης τα δημοσιεύματα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που φωτογραφήθηκε με μπλούζα της τρομοκρατικής παραστρατιωτικής οργάνωσης των Αλβανών του Κοσόβου UCK.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα των Τσάμηδων μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ο Εργκίς Κάτσε είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι νέοι συμπατριώτες του στην Ελλάδα και γι’ αυτό αξίζει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη όλων μας. Αν η Ελλάδα θέλει να τον διώξει, ακούγοντας τις φωνές των Σειρήνων που θέλουν να την κρατήσουν πίσω, η Ευρώπη είναι μεγάλη και έχει χώρο για το ταλέντο του».

«Αυτή η εκστρατεία δυσφήμησης είναι απόδειξη της οπισθοδρόμησης της ελληνικής κοινωνίας που έχει παραμείνει όμηρος των παλαιών συμμάχων. Σύμφωνα με την επικρατούσα νοοτροπία, κάποιος που φοράει τα σύμβολα του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (UCK), του βασικού σύμμαχου του ΝΑΤΟ στον αγώνα κατά της Σερβίας του Μιλόσεβιτς , προκαλεί την ευαισθησία του ελληνικού λαού, την ίδια ώρα που η Ελλάδα είναι η ίδια μέλος του ΝΑΤΟ. 

Το UCK δεν έχει επιτεθεί και δεν έχει διαπράξει οποιαδήποτε πράξη βίας κατά της Ελλάδας, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την αγριότητα κατά του μεγάλου παίκτη Εργκίς Κάτσε» συνεχίζει η ανακοίνωση των Τσάμηδων.

«Έλληνες συγγραφείς αποκαλούν την Ελλάδα ως την “γυναίκα της Δύσης και ερωμένη της Ανατολής”. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί μια εκστρατεία βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών που ζουν και εργάζονται έντιμα στην Ελλάδα. 

Ο Κάτσε μπορεί να μην ήταν εις γνώσιν της σημασίας του συμβόλου του UCK, αλλά ωστόσο, έχει γίνει ένα σύμβολο της φωνής του αίματος των προγόνων μας που κάνει έκκληση για σεβασμό του εθνικού αισθήματος» καταλήγει η προκλητική ανακοίνωση των Τσάμηδων.
aftonomi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *