Δείτε ποιοι Πρόεδροι ΗΠΑ και Ρωσίας παραδέχθηκαν τα UFO και τους εξωγήινους!

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας του Καναδά, Πολ Χέιλερ, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, ενώ προέτρεψε και τους παγκόσμιους ηγέτες να αποκαλύψουν όσα έκρυβαν μέχρι τώρα για τα UFO.

Το παράξενο όμως σε όλα αυτά δεν είναι οι απόψεις του Χέιλερ που δεν είναι καινούργιες αφού έχουν δημοσιοποιηθεί από το 2005, αλλά η «ΑΠΑΙΧΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ» των ΜΜΕ, και των μεγαλύτερων και σοβαρότερων ενημερωτικών ιστοσελίδων, που πίσω από τις δηλώσεις του 91χρονου πρώην υπουργού, ανακάλυψαν όπως διαβάσαμε, «των πρώτο υψηλόβαθμο πολιτικό που πραγματοποίησε ποτέ παρόμοιες δηλώσεις!» Αν και τόσα χρόνια θα έπρεπε πλέον να το είχαμε συνηθίσει, τα ΜΜΕ (και ιδίως τα ελληνικά), δεν παύουν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν… φυσικά εννοείται, πάντα αρνητικά.

Αφήνοντας λοιπόν πίσω την παραπληροφόρηση λόγω ασχετοσύνης των ΜΜΕ, ας θυμηθούμε μερικές μόνο από τις δηλώσεις κορυφαίων πολιτικών και στρατιωτικών φυσιογνωμιών τα τελευταία 70 χρόνια για το θέμα των UFO, και ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η ανοησία και η ασχετοσύνη θα σταματήσουν να συγχωρούνται.

Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.)

Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις».

Πρόεδρος Harry S. Truman (12/4/1945 – 20/1/1953)

Στις 4 Απριλίου 1950 ο Πρόεδρος Truman σε συνέντευξη στον Λευκό Οίκο δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν έχουν κατασκευασθεί από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη». Ενώ το 1952 είπε τα εξής για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων όταν ρωτήθηκε: «Ναι,το συζητούσαμε σε κάθε σύσκεψη που είχαμε με τους στρατιωτικούς. Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, ιπτάμενοι δίσκοι και είχαμε και άλλα πράγματα ξέρετε, εάν δεν κάνω λάθος».

Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF)
 
Εφημερίδα, London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της γης».
 
Στρατηγός Douglas MacArthur
 
Νew York Times, 8 Οκτωβρίου 1955: «Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική..»
 
New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO».
 
Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter Πρώτος Διευθυντής της CIA, 1947 – 1950
 
Δήλωση το 1960 στη NICAP (National Investigations Committee on Aerial Phenomena): «Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους..».
 
John Kennedy Πρόεδρος των ΗΠΑ
 
Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας, no. 271, προς τον James Webb, Διευθυντή της NASA, 12 Νοεμβρίου 1963: «Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας..».
Ronald Reagan Πρόεδρος των ΗΠΑ 1981 – 1989
 
4 Μαΐου 1985: Σε ομιλία στο Λύκειο Fallston, o Reagan αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στη διάσκεψη της Γενεύης, να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και την αμερικανοσοβιετική συμφιλίωση που θα προκαλούσε..».
 
42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, 21 Σεπτεμβρίου 1987: «Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτό, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο..».
 
Michail Sergejewitsch Gorbatschow Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, 1985 – 1991
 
Στην επιθεώρηση Soviet Life, 6 Φεβρουαρίου 1987, η επιβεβαίωση του Reagan: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή..».
 
Jimmy Carter Πρόεδρος των ΗΠΑ 1977 – 1981
 
ABC News, 22 Ιανουαρίου 1999: «Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος!..».
 
Βατικανό
 
Το Παρατηρητήριο του Βατικανού συγχρηματοδότησε ένα μεγάλο συνέδριο το Μάρτιο του 2014 για την εξωγήινη ζωή, που συγκέντρωσε 200 από τους κορυφαίους αστροβιολόγους στον κόσμο. Ένας από τους διοργανωτές ανέφερε ότι ένας από τους στόχους της διάσκεψης ήταν να καταλάβουμε «πώς μπορούμε να βρούμε τη ζωή ανάμεσα στα αστέρια μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες».
 
Jose Gabriel Funes, Διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού και επιστημονικός σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου XVI: «..δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων πολιτισμών ίσως πιο εξελιγμένων από τον άνθρωπο. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει αυτή η δυνατότητα». Ερωτηθείς αν αναφερόταν σε όντα παρόμοια με τους ανθρώπους ή ακόμη και πιο εξελιγμένα από τον άνθρωπο, είπε: «Σίγουρα, σε ένα σύμπαν τόσο μεγάλο δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτή την υπόθεση».
 
Dmitry Medvedev Πρόεδρος της Ρωσίας 2008 -2012, Πρωθυπουργός της Ρωσίας 2012 – έως σήμερα
 
Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Medvedev σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά.
 
Dmitry Medvedev: «Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας». «Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο “ Άνδρες με τα Μαύρα” … εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *