Unibios: Στο ταμπλό του Χ.Α. από 20 Ιανουαρίου, οι νέες μετοχές

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 1.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Unibios Εταιρεία Συμμετοχών ΑΕ…

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μετοχές που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 300.000 ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε πέντε άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,30 ευρώ.

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του ΧΑ κατά την συνεδρίασή της 14/01/2014 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 1.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.

Με απόφαση της εταιρείας ορίστηκε ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ από την 20/01/2014. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ, θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον κανονισμό του ΧΑ και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).

kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *