Unity Development on Windows: Εκδήλωση για ανάπτυξη video games

59Από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου θα διαρκέσει το Unity development on Windows, event το οποίο διοργανώνει η Microsoft Ελλάς με την υποστήριξη του Hellenic American College.Πρόκειται για μία τριήμερη εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα στους χώρους της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κατασκευάσουν τα δικά τους παιχνίδια για τις πλατφόρμες Windows 8 και Windows Phone μέσω της πλατφόρμας Unity αλλά και πώς να τα διαθέσουν μέσα από τα Windows Store.
Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του GameAthlon 2014 (θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Ιουλίου), περιλαμβάνει παρουσιάσεις για αρχάριους αλλά και για έμπειρους developers.
Το κύριο μέρος της είναι το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ οι αρχάριοι σε C# ή/και Unity μπορούν να παρακολουθήσουν το προπαρασκευαστικό δίωρο την Παρασκευή, 20 Ιουνίου.
Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Jaime Rodriguez, Principal Program Manager από τα κεντρικά της Microsoft και ο Carl Callewaert, Lead Technical Evangelist από την ομάδα της Unity.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και για το χρονικό διάστημα των επόμενων δύο μηνών οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διαθέσουν το παιχνίδι που θα αναπτύξουν στα Windows 8.1 και Windows Phone Store και να διεκδικήσουν βραβεία.
Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το απαιτούμενο λογισμικό και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την σελίδα της εκδήλωσης εδώ http://unity.gameathlon.gr ενώ για εγγραφές μπορείτε να δείτε εδώ http://aka.ms/unitygr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *