Αυτό το τόσο πρόσχαρο ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο είχε την απαίτηση να συνομιλήσει με εκπρόσωπο του ΔΙΚΤΥΟΥ στην ΤV

Αυτό το τόσο πρόσχαρο , χαριτωμένο ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο είχε την απαίτηση να συνομιλήσει με εκπρόσωπο του ΔΙΚΤΥΟΥ στην ΤV, τη στιγμή που ΕΣΤΕΙΛΕ τα ΜΑΤ και 153 ψηφοφόρους του ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ ενάντια σε κατοίκους – απλούς ανθρώπους του μόχθου κι όχι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, όπως ο πρώην βουλευτής ΝΔ!

ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ στο διάλογο κι εννοούσε ΜΑΤ και μηνύσεις !!
ΤΩΡΑ διαμαρτύρεται, γιατί δεν πιστεύουμε τις …
«ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ» πως θα απαλύνει τις επιπτώσεις του έργου .
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ καλύπτει (δημόσια) τον προκάτοχό του κ. Ζουρνά, ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ στην σχεδίαση και κατασκευή του ΣΜΑ!
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ και ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , δεν καταλαβαίνει κιόλας!
Ακόμα μια απόδειξη πως το πολιτικό προσωπικό , ανίκανο, ανήμπορο, αντιδημοκρατικό , συντηρητικό , στενόμυαλο , ρουσφετολογικό και παλαιοκομματικό, ΕΦΕΡΕ τη χώρα στο χείλος της καταστροφής !!!
Ακόμα και τώρα το μονο που τους νοιαζει είναι να μη λογοδοτήσουν και στη χώρα και στην ΕΕ (και στον εργολάβο) να σώσουν τις καριέρες τους , αδιαφορώντας για τα οικολογικά περιβαλλοντικά τους λάθη και παραλείψεις !
Κύριοι Δήμαρχοι , αν όπως επισκέπτεστε και απαιτείτε από τον εισαγγελέα τη σύλληψη κατοίκων , επισκεπτόσαστε και τους Υπουργούς ίσως λύνανε και καποιο πρόβλημα !
Με την ευκαρία καντε και μια μηνυση στους κκ Φάμελλο και Παπαδόπουλο , γιατί ΠΡΩΤΟΣ ο Δήμος Θέρμης , έκανε προσφυγή και ΑΚΥΡΩΣΕ τον διάτρητο σχεδιασμό σας !!!

( Με την ευκαιρία, κκ Γαλαμάτη και Φάμελλε, οι κάδοι «ανακύκλωσης» στο Δήμο ακόμα γεμάτοι και ξέχειλοι παραμένουν!! Τόσο σας ζάλισε και η 3η κατά σειρά ομόφωνη απόρριψη σας από το Δημοτικό Συμβούλιο Π. Μελά; Κι αυτό … ΣΥΡΙΖΑ 😉

Κώστας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *