Η.Κασιδιάρης: “Αν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία, τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή” (vid)

Συμπαράσταση και στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση προανήγγειλε ο εισηγητής τoυ Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας
Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».

Ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι στην ομιλία του ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε τίποτα για κατάργηση των μνημονίων «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου.

Εμείς συμφωνούμε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συναντήσεις Βαρουφάκη – Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την τρόικα. Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητορική της κυβέρνησης εντός της χώρας, ενώ υποστήριξε ότι άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν στο εξωτερικό.

Άσκησε κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική και ζήτησε «άμεση στροφή προς την Ρωσία» και «ένωση» Ελλάδας – Κύπρου μεσω των εμπορικών ζωνών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *