Απείλησε να αυτοπυρποληθεί άνεργος με τρία παιδιά: «Θα βάλω φωτιά και θα καώ ολόκληρος γιατί έχω αγανακτήσει» (vid)

«Θα βάλω φωτιά και θα καώ ολόκληρος γιατί έχω αγανακτήσει…», δηλώνει ο άνεργος Διονύσης, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Ο εδώ και έξι μήνες άνεργος άνδρας, που προσπαθεί να βγάλει το επίδομα τέκνων ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, βρίσκεται σε απόγνωση.

Πριν από λίγες ημέρες, όπως γράφει το patrisnews.com, πήρε ένα μπιτόνι βενζίνη και βρέθηκε στην υπηρεσία ΟΓΑ της Πάτρας, απειλώντας πως θα αυτοπυρποληθεί μπροστά στο προσωπικό. Ευτυχώς, ένας φίλος του ήταν κοντά και τον σταμάτησε.

Δύο μήνες ο άνεργος Διονύσης ταλαιπωρείται από την αδιαφορία και την απάθεια της υπηρεσίας με το να τον πηγαινοφέρνουν για επιπλέον χαρτιά, ενώ αρχικά τον είχαν διαβεβαιώσει πως είχε καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο πατέρας τριών ανήλικων παιδιών βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανεργία και η μόνη πηγή εσόδων, για να του εξασφαλίσει τις πληρωμές ενοικίου και ρεύματος, είναι αυτό το επίδομα. «Θέλω κάποιος υπεύθυνος που ακούει να με βοηθήσει. Προσπαθώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, αλλά δεν γίνεται…» τονίζει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *