Καθίστε πριν το δείτε! Όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης διαφήμιζε τον… Σταύρο Θεοδωράκη! [video]

Ένα βίντεο που χρονολογείται το 2012 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή τον Γιάνη Βαρουφάκη…

Σε αυτό ο νέος υπουργός Οικονομικών
υποδύεται έναν οπαδό ποδοσφαίρου να φωνάζει κάποιο σύνθημα. Στο βίντεο διάρκειας 14 δευτερολέπτων ο κ. Βαρουφάκης φοράει ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, έχει περασμένο στο λαιμό του ένα κασκόλ της Μίλαν, στο αριστερό του χέρι κρατάει μία μπύρα γνωστής μάρκας, ενώ εντύπωση προκαλούν τα μάτια του, τα οποία έχει βάψει με μαύρο μολύβι. Κουνάει ρυθμικά το δεξί του χέρι, σφιγμένο σε γροθιά στην οποία φαίνεται καθαρά η βέρα του και φωνάζει «Δεν έχουμε μυαλό, δεν έχουμε Θεό, μάγκα σκίστους το καλσόν, χώστα τους στο protagon!».

Το εν λόγω βίντεο γύριστηκε στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας της ιστοσελίδας protagon του κ. Σταύρου Θεοδωράκη. Ο κ. Βαρουφάκης υπήρξε από τους βασικούς αρθρογράφους του σάιτ του επικεφαλής του «Ποταμιού», πριν ακόμη ο τελευταίος βουτήξει στα «νερά» της πολιτικής.

Στο βίντεο εμφανίζεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος βγάζει το κεφάλι του από ένα κόκκινο βελούδινο παραπέτασμα και συμπληρώνει «.gr».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *