Συγκλονιστικό: Την έδιωξαν από κατάστημα γιατί φάνηκαν τα… χέρια της! (VIDEO)

Μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία, η οποία φαίνεται να φοράει την παραδοσιακή μπούργκα, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα σε κεντρικό πολυκατάστημα, γιατί φάνηκαν τα… χέρια της!

Το βίντεο με το περιστατικό που έγινε στην πόλη Χάιρε, δείχνει ένα μέλος αστυνομικής δύναμης της Σαουδικής Αραβίας, γνωστή και ως Επιτροπή για την προώθηση και πρόληψη της Αρετής, να φωνάζει έξαλλος σε μία γυναίκα η οποία ετοιμαζόταν να μπει σε ένα κατάστημα για να κάνει τα ψώνια της.

Η γυναίκα προσπαθεί να εξηγήσει στον αξιωματικό ότι ετοιμαζόταν να μπει στο κατάστημα γι αυτό και τα χέρια της είναι ακάλυπτα.

Μάταια όμως…

“Φύγε, μη βγάλεις λέξη! Βάλε γάντια!” λέει οργισμένος ο αστυνομικός.

Οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας οφείλουν να καλύπτονται από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα κάθε φορά που βγαίνουν εκτός σπιτιού ενώ απαιτείται να πάρουν άδεια από έναν αρσενικό κηδεμόνα, σε περίπτωση που θέλουν να παντρευτούν ή να εργαστούν.
Η Σαουδική Αραβία είναι επίσης η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν. Όσες αρνούνται να υπακούσουν απλά… συλλαμβάνονται!

,

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *