Ο Τσοβόλας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παπαγεωργόπουλου – Τι δήλωσε (video)

Πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Τσοβόλας έφθασε από την Αθήνα για να αναλάβει την υπεράσπιση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Σε δήλωσή του (video) κατά την είσοδό του…
στο δικαστικό μέγαρο είπε ότι ούτε ένα ευρώ δεν προέκυψε να έχει μπει στην τσέπη του πρώην δημάρχου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα αποφασιστεί αν θα εκδικαστεί από το εφετείο, η πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, για την οποία, σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η υπόθεση είχε τον αριθμό 17 στο πινάκιο και το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μέχρι τη διακοπή της χθεσινής συνεδρίασης, δεν πρόλαβε να τη δικάσει. Έτσι, η εκδίκαση μετατέθηκε για σήμερα και ανάλογα με την πρόοδο του πινακίου το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα την εισάγει για εκδίκαση, ή αν θα την αναβάλει.

Λίγο πριν από τις 9.30 το πρωί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης έφθασε στο διαστικό μέγαρο από τις φυλακές Διαβατών, μαζί με τον πρώην γενικό γραμματέα, Μιχάλης Λεμούσιας και τον Παναγιώτη Σαξώνη. Φίλοι και συγγενείς βρίσκονταν εκεί και τους υποδέχθηκαν με συνθήματα συμπαράστασης.

thousandnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *