Vin Diesel: έδωσε στην κόρη του το όνομα του Paul Walker

1Ο Vin Diesel, πρωταγωνιστής του «Fast&Furious» αποφάσισε να ονομάσει τη νεογέννητη κορούλα του Paulina, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Paul Walker, του «αδερφού» του όπως τον αποκαλούσε.

Την συγκινητική είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Vin Diesel κατά την διάρκεια της εκπομπής NBC Today, προσθέτοντας πως ένιωθε την παρουσία του Paul Walker στην αίθουσα τοκετού.

«Ήταν στο δωμάτιο. Δεν υπήρχε άλλο άτομο που να σκέφτομαι ενώ έκοβα τον ομφάλιο λώρο. Απλά ήξερα πως ήταν δίπλα μου. Ένιωσα πως με αυτήν την κίνηση, κρατώ ζωντανή την μνήμη του στην οικογένεια μου, αλλά και στον κόσμο!»

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι ήρθε στον κόσμο το τρίτο του παιδί στις 16 Μαρτίου. Ο Vin Diesel και η Paloma Jiménez έχουν άλλα δύο παιδιά, την 6χρονη Hania Riley Sinclair και τον 4χρονο Vincent Sinclair.

Ο Vin Diesel και Paul Walker γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του πρώτου Fast And Furious το 2001 και από τότε έγιναν αμέσως κολλητοί. Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου του 2013.

Πηγη Nooz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *