Φθιώτιδα: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ψάχνουν τους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ και το μπλε volvo

Τους εντόπισαν χθες βράδυ στη Στυλίδα – Είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών στην Αμάρυνθο Ευβοίας…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική       Δ/νση Φθιώτιδας, αλλά και στους όμορους νομούς, για τον εντοπισμό τριών επικίνδυνων κακοποιών, που…

κυκλοφορούν με ένα κλεμμένο μπλε volvo S 60 και είναι βαριά οπλισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο το μπλε volvo εθεάθη να κινείται χθες στην περιοχή της Στυλίδας και σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε καύσιμα σε πρατήριο της περιοχής.

Χθες βράδυ έγινε και μια διάρρηξη σε φούρνο στη Στυλίδα, απ΄ όπου οι δράστες πήραν ότι βρήκαν στην ταμειακή, ωστόσο δεν γνωρίζουν αν δράστες είναι οι συγκεκριμένοι κακοποιοί.

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα κομβικά σημεία και είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, αφού γνωρίζουν ότι αν συναντηθούν με τους κακοποιούς δεν θα διστάσουν αν πυροβολήσουν εναντίον τους.

Πριν από ένα μήνα ακριβώς στην Αμάρυνθο Ευβοίας έγινε κινηματογραφική καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το κλεμμένο volvo και οι τρεις επιβάτες απάντησαν με τα καλάσνικοφ.

Όλα έγιναν όταν αστυνομικοί της Δ΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας εντόπισαν το μπλε volvo, που είχε κλαπεί από το νομό Λάρισας τις προηγούμενες ημέρες.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν και τότε οι κακοποιοί πυροβόλησαν εναντίον τους με τα καλάσνικοφ. Ακολούθησε καταδίωξη για αρκετή ώρα, κάπου όμως κοντά στην Ερέτρια οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *