Κεδίκογλου vs Τσίπρα: Ποιος βρίσκεται σε σύγχυση και απερίγραπτο παραλήρημα;

Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μίλησε για σύγχυση και απερίγραπτο παραλήρημα του Αλέξη Τσίπρα…

Ο γνωστός Συριζοκτόνος Σίμος σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε παραγωγικούς φορείς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη. 
Χαρακτηριστικά τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας «δεν θέλει να απαλλαγούμε από τη μνημονιακή εποχή αλλά να γυρίσουμε πίσω σε όσα μας οδήγησαν στα μνημόνια». 
Ο κύριος Κεδίκογλου μπορεί να μας πει παρακαλώ ποιοι μας οδήγησαν σ’ αυτά τα μνημόνια; Μόνος του τα σκέφτεται όλα αυτά… Ακόμη και νοηματικά τα όσα λέει δεν στέκουν… 
Συνεχίζοντας… το δικό του παραλήρημα επεσήμανε για τον κύριο Τσίπρα πως με βάση τα όσα υποστήριξε στην ομιλία του αποδέχεται δημοσίως τους στόχους της κυβέρνησης (πρωτογενές πλεόνασμα, ανακεφαλαιοποίηση τραπεζικού συστήματος, ρευστότητα στην αγορά) τους οποίους όμως στόχους ο Τσίπρας υπονομεύει και αμφισβητεί. 
Τι να πρωτοσχολιάσω κι εγώ το ταλαίπωρο ξωτικό; 
Κύριε Κεδίκογλου αν αυτοί οι στόχοι της κυβέρνησης υλοποιηθούν θα κόψω ΣΥΡΙΖΑ τα μυτερά αυτιά μου… 
Συνεχίζοντας είπε για τον Τσίπρα πως και στο παρελθόν τη μια στιγμή αποδεχόταν την Ευρώπη και την άλλη καλούσε σε σύγκρουση με τους εταίρους μας και σε έξοδο της χώρας από το ευρώ. 
Η χαριστική βολή ήρθε πάλι δια στόματος Κεδίκογλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε «σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα! (του Αλέξη) Τι νόημα έχει να αναρωτηθεί κανείς πως θα ξεκολλήσουμε από τη μνημονιακή εποχή αν δεν σταθούμε στα πόδια μας με πρωτογενές πλεόνασμα;» 
Συγνώμη φίλοι μου αναγνώστες αυτή τη στιγμή νιώθω κι εγώ ένα παραλήρημα… 
Καλή Κυριακή!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *