xOrisOria News

Πως να προωθήσετε το web site σας στην 1η σελίδα στο google

Μονολεκτική απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί να υπάρξει και σίγουρα δεν αρκεί ακόμα και ένα άρθρο για να φωτίσει όλες τις πλευρές των seo μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη του στόχου της 1ης σελίδας στο google.

Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα για …
το τι μπορείτε να κάνετε εσείς ως μη ειδικός αλλά ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας που έχετε τον διακαή και ευσεβή πόθο να δείτε το web site σας στην 1η σελίδα του google αλλά δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να το επιτύχετε.

Ε το βασικό είναι να μπορείτε να γράψετε για το προιόν και την υπηρεσία που θέλετε να προβάλλετε. Προσοχή όμως. Όχι να αντιγράψετε αλλά να δημιουργήσετε πρωτότυπο φρέσκο περιεχόμενο που να μοιράσετε στο διαδίκτυο που απλά να εμπεριέχει εκτός από χρήσιμες πληροφορίες για τον προιόν ή την υπηρεσία που παρέχετε και ένα σύνδεσμο ( backlink ) προς την ιστοσελίδα σας.

Το google θα ανταμείψει τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σας ανταμείβοντας σας τοποθετώντας το web site σας στις λέξεις κλειδιά που έχετε στοχεύσει με αυτή την διαδικασία στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων του.

Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να δημοσιεύεται στον ιστοτόπο σας αλλά και σε άλλα web sites όπως forums, blogs , και γενικά σε web sites τα οποία θα ενδιαφερόντουσαν να δημοσιεύσουν το περιεχόμενο σας αυτό.

Αυτό φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια γενική κατεύθυνση η οποία για να μετατραπεί σε συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες απαιτείται (πέραν φυσικά της εγγραφής των άρθρων που προαναφέραμε ) η γνώση κάποιων συγκεκριμένων μεθόδων και τακτικών για την βελτιστοποίηση του web site σας που μπορείτε να βρείτε στην αρθρογραφία μου στο wdf.gr (web design forum ) κάνοντας κλικ στο ακόλουθο url

http://www.wdf.gr/author/adavalas

Ελπίζω να βοήθησα δείχνοντας απλά την κατεύθυνση σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να διαδώσει το μήνυμα του είτε αυτό είναι εμπορικό, πολιτικό ή οποιοδήποτε άλλο.

Use Facebook to Comment on this Post