Ανθρωποκυνηγητό για τον νεαρό «Wolverine» που έσφαξε την οικογένεια του!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας μιας 6χρονης, της μητέρας της και του συντρόφου της μέσα στο σπίτι τους.

Πίσω από τους φόνους φέρεται πως βρίσκεται ο 21χρονος Τζεντ Άλεν, γιος της άτυχης γυναίκας και αδελφός του μικρού κοριτσιού, ο οποίος προτού εξαφανιστεί είχε ανεβάσει στο Instagram ανατριχιαστικές φωτογραφίες με μεγάλα μαχαίρια, καθώς και του ιδίου, κρατώντας ένα τσεκούρι και λεπίδες όπως αυτές του φανατικού ήρωα της Marvel, Wolverine.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος εμφανίζεται να κραδαίνει ένα μεγάλο τσεκούρι και να κοιτά το φακό με μανιασμένο βλέμμα.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το Σαββατοκύριακο. Τα πτώματα της 6χρονης Ντέριν, της 48χρονης Τζάνετ Τζόρντον και του συντρόφου της Φίλιπ Χάουαρντ, 44, βρέθηκαν με πολλαπλές μαχαιριές στο σπίτι τους το οποίο μοιράζονταν μαζί με τον δράστη, στο Ντίτκοτ στο Όξφορντσάιρ.

Όπως γράφει η «Daily Mail», το βράδυ ένοπλοι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά άρχισαν το ανθρωποκυνηγητό από το πάρκο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου ο 21χρονος κάποτε εργαζόταν ως κηπουρός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του νεαρού τον κάλεσαν, 36 ώρες μετά την εξαφάνιση του, να παραδοθεί.

Ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων της αστυνομίας του Thames Valley, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι ένα οικογενειακό έγκλημα. Είναι πολύ σημαντικό να τον βρούμε το συντομότερο δυνατό. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος για άλλους πολίτες στη περιοχή. Παρόλα αυτά πρέπει αν τον εντοπίσουμε και γρήγορα, αλλά και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Εάν κάποιος τον δει, παρακαλούμε να μην τον πλησιάσει, αλλά να τηλεφωνήσει στην άμεση δράση».
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *