Σ@x από το ΠΡΩΤΟ ραντεβού – Πόσες γυναίκες παραδέχονται ότι το κάνουν;

Άκου τώρα! Κι εκεί που ανοίγεις μια κουβέντα με τις φίλες σου και πιστεύεις ότι είναι δεδομένο πως στην εποχή μας οι γυναίκες είναι τόσο απελευθερωμένες που κάνουν σ*ξ από το πρώτο ραντεβού…
τσουπ…. έρχεται μια έρευνα και σε διαψεύδει….

Θα έχεις ακούσει διάφορα κλισέ. Ο άντρας θέλει ζόρι, ο άντρας δεν κάνει σχέση με τις εύκολες κλπ, κλπ… Και να που οι γυναίκες δείχνουν να έχουν πιάσει του νόημα και να σου κλείνουν πονηρά το μάτι.
Μπορεί η κοινωνία να έχει απελευθευρωθεί και να μην σχολιάζει και τόσο αρνητικά τη γυναίκα που επιδίδεται στο περιστασιακό σεξ (λέμε τώρα), οι γυναίκες όμως όταν πρόκειται για σχέση… δύσκολα υποκύπτουν. Κι αν όχι δύσκολα, σίγουρα όχι εύκολα.

Δηλαδή….
Συμφωνα με την έρευνα της φαρμακευτικής εταιρείας Bayer:

-4 στις 10 γυναίκες δηλώνουν ότι επιλέγουν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά με τον νέο τους σύντροφο στο τρίτο ραντεβού.
-Το 73% των γυναικών αναφέρει πως θα συνευρεθεί ερωτικά με το ταίρι του μέσα στον πρώτο μήνα.
-Και άκουσον-άκουσον… Η έρευνα αποκάλυψε το 13% των γυναικών που ρωτήθηκαν λένε πως έκαναν έρωτα σε διάστημα 3 μηνών. Ουάου!

Μα τόσο συντηρητικές τελικά;
Η έρευνα αποκάλυψε, προφανώς, πως είμαστε αρκετά συντηρητικές σε θέματα σεξ. Όσο κι αν πολλοί πιστεύουν πως οι νέες γενιές είναι πιο απελευθερωμένες, το ποσοστό των γυναικών εκείνων που κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν μεταβάλλεται όσο αυξάνεται η ηλικία. Και επίσης, ότι το ποσοστό των γυναικών που κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι μικρό. Πολύ μικρό.

-Σε ηλικίες 20-24 το ποστοστό είναι μόλις 13%, ενώ σε ηλικίες 35-39 το ποσοστό φτάνει το 11%.

Ή κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά ή …
Το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με την φαρμακευτική εταιρεία Bayer που διεξήγαγε την έρευνα είναι πως οι γυναίκες αποφεύγουν να μιλήσουν ανοικτά για το σεξ. Περισσότερες από τις μισές δεν μιλούν για το θέμα με τον σύντροφό τους, αλλά ούτε και με τον προσωπικό τους γιατρό.
Φοβούνται; Η φοβία λέει η έρευνα που προκαλείται στον γυναικείο πληθυσμό ξεπερνά ακόμη και τον τρόμο του οδοντιατρικού τροχού.

-1 στις 10 γυναίκες λένε πως μια επίσκεψη στον γιατρό για αντισύλληψη είναι πιο ψυχοφθόρα κι από την επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Άρα…

Φοβόμαστε να μιλήσουμε για σεξ και όταν μιλάμε αποκαλύπτουμε πως είμαστε συντηρητικές. Τότε πως όλοι, μάςς θεωρούμε απελευθερωμένες; Πώς όλοι πιστεύουμε πως οι γυναίκες έχουν ξεφύγει από τις κοινωνικές προκαταλήψεις; Γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε για το σεξ; Κι όταν τελικά μιλάμε… Λέμε αλήθεια ή ο φόβος μας επηρεάζει;
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Μια μικρή έρευνα στο γραφείο πάντως και μια μικρή έρευνα στις φίλες μου πάντως… δεν διαψεύδει την έρευνα. Ίσως το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι απλά ένας μύθος!
tlife.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *