Zach Galifianakis: Η νέα του εμφάνιση μετά την απώλεια 25 κιλών!

LOS ANGELES, CA - MAY 19:  Actor Zach Galifianakis arrives at the premiere of Warner Bros. "The Hangover Part II" at Grauman's Chinese Theatre on May 19, 2011 in Hollywood, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
LOS ANGELES, CA – MAY 19: Actor Zach Galifianakis arrives at the premiere of Warner Bros. “The Hangover Part II” at Grauman’s Chinese Theatre on May 19, 2011 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Γνωρίσαμε τον Zach Galifianakis, παχουλό και στρουμπολό και πλέον έχει μείνει μισός.

Όπως δήλωσε ο ίδιος με χιούμορ για τη δίαιτα που ακολουθεί και τον βοήθησε να χάσει 25 κιλά το μόνο που έκανε είναι ότι: «Έκοψα το αλκοόλ και το μούσι μου»!.

Ο γνωστός ηθοποιός με ρίζες από την Ελλάδα σε κάθε πρόσφατη του εμφάνιση αποδεικνύει, ότι έχει πάρει σοβαρά τη δίαιτα που κάνει για την απώλεια κιλών και προφανώς το ήθελε πολύ, γιατί η αλλαγή του είναι θεαματική.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε καθημερινή του έξοδο και είναι αγνώριστος. Έχει βέβαια, αραιώσει κατά πολύ και το μούσι του και αυτό κάνει πιο έντονη την απίστευτη αλλαγή του.

galifianakis-kila2-274x460

Πηγή

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *