Μαϊμού η λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσίευσε η zougla του Μ. Τριανταφυλλόπουλου

Στη λίστα του ΣΔΟΕ που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr, και αφορούσε πρόσωπα τα οποία φέρεται να ελέγχονται για την οικονομική τους κατάσταση, αναφέρονταν, μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς και το όνομα του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, του αντιδημάρχου του Μιχάλη Αδάμη, καθώς επίσης και τα ονόματα των πρώην δημάρχων Αλίμου κ. κ. Αλούκου και Μαντζουράνη και των αντιδημάρχων τους τότε, κ .κ. Τσιτσάνη και Τσαμπαρλή.

Για το συγκεκριμένο θέμα και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ζητήσαμε την άποψη του μόνου εν ενεργεία σήμερα δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου Αλίμου κ. Νίκου Τσαμπαρλή την οποία και….
δημοσιεύσαμε σε άρθρο με τίτλο “Η τοπική αυτοδιοίκηση στη λίστα του ΣΔΟΕ”.

Σήμερα και σε συνέχεια του ρεπορτάζ, παρουσιάζουμε την ανακοίνωση του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Φιλίππου σχετικά με το θέμα. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σαρωνικού και ο αντιδήμαρχός του κ. Αδάμης παρουσιάζουν επίσημο έγγραφο του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανού Στασινόπουλου με το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά ακόμα και η ύπαρξη της συγκεκριμένης λίστας, ως επίσημο έγγραφο, χαρακτηρίζοντας τη διακίνησή της ως εγκληματική ενέργεια, την οποία διερευνά η δικαιοσύνη.

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Απάντηση – καταπέλτης από το ΣΔΟΕ στους συκοφάντες.

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα «λίστα» με ονόματα πολιτικών προσώπων για τα οποία διενεργείται έλεγχος από το ΣΔΟΕ, μεταξύ των οποίων είναι και τα ονόματα του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Αδάμη.

Δεν πέρασαν όμως ούτε 48 ώρες από τη δημοσίευση της συγκεκριμένης «λίστας» και η απάντηση προς τους συκοφάντες και τους σκευωρούς, δόθηκε από το ίδιο το ΣΔΟΕ με έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Ειδικού Γραμματεά κ. Στυλιανού Στασινόπουλου, σύμφωνα με το οποίο καμία λίστα δεν υφίσταται ως δημόσιο έγγραφο και συνεπώς δεν αναφέρονται τα ονόματα των κ.κ. Φιλίππου και Αδάμη. Η σχετική διαρροή ανύπαρκτης λίστας αποτελεί εγκληματική ενέργεια από άγνωστους κύκλους την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη, αναφέρει στο έγγραφο του το ΣΔΟΕ (το οποίο και σας επισυνάπτουμε).

Για την ιστορία όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι όλη η υπόθεση είχε ξεκινήσει προεκλογικά (2010) με κατευθυνόμενο άρθρο από τους τότε αντιπάλους μας προς την Εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στο οποίο αποκαλούσαν το Δήμαρχο Σαρωνικού «τσιφλικά».

Στο άρθρο αυτό είχε τότε δοθεί εγγράφως απάντηση από το Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, η οποία ποτέ όμως δε δημοσιεύθηκε από τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Όλες αυτές τις βρώμικες συκοφαντίες, τις έκρινε ο λαός με την ψήφο του στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι που σήμερα – με πλάτες σημαινόντων πολιτικών προσώπων – ζητούν την παραίτησή μου, κινούν όλη αυτή την ψεύτικη ιστορία στο ΣΔΟΕ. Δυστυχώς γι’ αυτούς, η απάντηση – καταπέλτης ήρθε από το ίδιο το ΣΔΟΕ, το οποίο διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία «λίστα» και ότι δεν έχει διενεργηθεί κανένας έλεγχος στο πρόσωπο του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Αδάμη.

Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταθέσει τα περιουσιακά μας στοιχεία με δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, όπως άλλωστε υποχρεούμαστε, η οποία είναι αναρτημένη και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού.

Παρόλα αυτά κάθε έλεγχος στο πρόσωπό μας είναι καλοδεχούμενος και εμείς οι ίδιοι καλούμε το ΣΔΟΕ να διενεργήσει σχετικό έλεγχο.
Ας πράξουν το ίδιο και αυτοί, οι οποίοι μας καταγγέλλουν. Ο κόσμος μας γνωρίζει όλους πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και επέστρεψε τη λάσπη στους συκοφάντες στις δημοτικές εκλογές και τους την επιστρέφει ακόμα και σήμερα καθημερινά γυρνώντας τους την πλάτη απαξιωτικά.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε….περιμένοντας να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της συκοφαντίας των κύκλων αυτών, καθώς – όπως φαίνεται – αυτή είναι η μόνη τακτική που τους έχει απομείνει.

http://www.vimaonline.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *