Οκτώβριος 24, 2017

Φανταστικές προτάσεις για ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ σαλονιού που θα φτιάξετε ΜΟΝΟΙ σας

1Από παλέτες, απλές σανίδες ήκομμάτια ξύλου, κορμούςδέντρων, από παλιές πόρτες και παράθυρα, καφάσια,βαρέλια, μπαούλα, απλά ξύλινα κουτιά – ντουλάπια κάθε τύπου, ακόμη και από ψάθινα καλάθια προσαρμοσμένα σε μια ξύλινη ή μεταλλική βάση.
Ένα εντελώς «καινούργιο» τραπεζάκι μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας ακόμη και ψηλότερα τραπέζια που ήδη έχετε στο σπίτι ή κάποια πολύ φτηνά που θα βρείτε στην αγορά και που απλώς θα τους κόψετε τα πόδια για να αποκτήσουν το ύψος που θέλετε και θα τους αλλάξετε εντελώς μορφή χρησιμοποιώντας μπογιά για ξύλο, επενδύοντας την επιφάνεια με γυαλί, με ντεκουπάζ, δίνοντας τους όψη παλιού με μια τεχνική παλαίωσης, προσθέτονταςσιδερένια διακοσμητικά στοιχεία., φελλό, μπογιά μαυροπίνακα κλπ. ανάλογα με το τι σας αρέσει και την χρήση που θα εξυπηρετήσουν.

Ένα τραπέζι δεν είναι παρά μιακεντρική επιφάνεια συν ταπόδια του. Και τα δύο μπορούν να προκύψουν και νασυνδυαστούν με πολύ δημιουργικούς, πρωτότυπουςκαι εντυπωσιακούς τρόπους.
Οι ιδέες επιμέρους διακόσμησης και παραλλαγές της κάθε πρότασης είναι ανεξάντλητες και εξαρτώνται αποκλειστικά από το ύφος της συνολικής διακόσμησης του χώρου που θα τοποθετηθούν. Ακόμη και τα τραπέζια από παλέτες ή κορμούς, με την ανάλογη βαφή ή επεξεργασία του ξύλου ή με την προσθήκη κάποιων στοιχείων (γυαλί, ύφασμα, μέταλλο κλπ) μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε είδους χώρο, από πολύ μοντέρνας διακόσμησης έως ρουστίκ, κάντρυ, έθνικ ή και σχεδόν κλασσικής.
Η μοναδική δυσκολία, γενικά, των κατασκευών με ξύλο είναι ότι μπορεί να μην διαθέτετε τα εργαλεία για να μπορέσετε να κόψετε και να ενώσετε τα κομμάτια, όμως δίνοντας τα υλικά σ΄έναν ξυλουργό θα συναρμολογήσει εύκολα την όποια …ιδέα σας, έναντι μικρού κόστους και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ένα χειροποίητο έπιπλο, λειτουργικό, οικονομικό και ιδιαίτερο.


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Web Hosting VPS Hosting Cloud Server φθηνά Domain Names
Close