Αυτή η Μάνα περίμενε ένα Φυσιολογικό Μωρό – Οι γιατροί Σοκαρισμένοι, δεν Πίστευαν στα Μάτια τους…

ijh-500x300Για πέντε χρόνια η Annie και ο σύζυγός τους βίωναν τον πόνο και την απελπισία της υπογονιμότητας. Παρά τις πολλές προσπάθειές τους, δεν είδαν ούτε ένα τεστ εγκυμοσύνης να βγαίνει θετικό.

Αλλά πάνω που ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν, η μεγαλύτερη αδερφή της προσφέρθηκε να βοηθήσει σαν παρένθετη μητέρα.

Αντί να εμφυτεύσουν τα έμβρυα μόνο στην αδερφή της, αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά. Εξάλλου, οι αδερφές ήταν στην ίδια φάση του κύκλου τους και ήθελαν να αυξήσουν τις πιθανότητες τις επιτυχίας. Η αδερφή της ήταν ήδη μάνα και ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για να βοηθήσει την Annie έτσι ώστε να βιώσει και αυτή τη μητρότητα.

Οταν ήρθαν τα αποτελέσματα, οι αδερφές είχαν μείνει άναυδες με τη διπλή επιτυχία. Τώρα ήταν και οι δύο αδερφές έγκυες. – αλλά αυτό δεν είναι το πιο σοκαριστικό κομμάτι. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα καταλάβετε τι έγινε μετά από αυτό το τηλεφώνημα.

Χρειάστηκαν 5 χρόνια για να μπορέσουν να φέρουν ένα παιδί στο κόσμο. Παρά τις πολλές προσπάθειες για φυσιολογική και τεχνητή σύλληψη, ήταν σχεδόν έτοιμοι να τα παρατήσουν…

1

…Αλλά τότε ήταν που η μεγάλη της αδερφή μπήκε στη μέση και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Οι γιατροί εμφύτευσαν έμβρυα και στις 2 γυναίκες για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

2

Επειτα ήρθε ένα σοκαριστικό τηλεφώνημα. Τώρα ήταν και οι 2 αδερφές έγκυες. – και οι 2 είχαν δίδυμα. Η Annie είχε συλλάβει κορίτσια και η αδερφή της αγόρια!

3

Το 2013, τα τετράδυμα θαύμα– Charlie, Tommy, Grace και Hadley — γεννήθηκαν και φέραν πάρα πολύ χαρά σε αυτή την οικογένεια.

4

Είναι μια παράξενη ιστορία, αλλά αυτό είναι που την κάνει τόσο απίστευτη.

deite-to

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *