Ιδέες για ένα γρήγορο και δροσερό πρωινό!

Το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης, πολλές φορές μας φεύγει η όρεξη για φαγητό. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραλείπουμε κανένα γεύμα της ημέρας και κυρίως το πρωινό!

Καταλαβαίνουμε, όμως, ότι όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, χρειαζόμαστε κάτι απολαυστικό, δροσιστικό αλλά και γρήγορο στην προετοιμασία, επομένως το πρωινό που τρώγαμε το χειμώνα πλέον δεν «τραβιέται» εύκολα…

Κάποιες πιο δροσερές ιδέες, λοιπόν, θα δείτε παρακάτω!

Froyo με μπανάνα και topping από διάφορα φρούτα!

Αν έχετε βαρεθεί το κλασικό γιαούρτι, μπορείτε να δοκιμάσετε μία διαφορετική εκδοχή του! Επιλέξτε όποιο γιαούρτι σας αρέσει, ακόμη και αυτό με χαμηλά λιπαρά και βάλτε το στο μπλέντερ, μαζί με κομματάκια μπανάνας, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο κρεμώδες μείγμα! Ο συνδυασμός είναι καταπληκτικός! Στο τέλος, προσθέστε φρούτα της αρεσκείας σας, κεράσια, μούρα, νεκταρίνια ή μέλι… οτιδήποτε θέλετε!Μετά, απλά απολαύστε!

Διαφορετικό Μούσλι!

Αναμείξτε νιφάδες κινόα σε συνδυασμό με κομματάκια μάνγκο και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας. Έπειτα, προσθέστε το κλασικό μούσλι και μετά ανακατέψτε με γάλα ή γιαούρτι, ανάλογα με το τι προτιμάτε! Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα προμηθευτείτε από μαγαζιά με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς, που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία, καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές!

Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό!

Αν είστε λάτρης της ελληνικής κουζίνας και θέλετε να την απολαμβάνετε ακόμα και στο πρωινό σας γεύμα, υπάρχει η κατάλληλη πρόταση! Φτιάξτε ένα μεζέ, αποτελούμενο από λίγες ελιές, ντοματάκια cherry, αγγούρι, γραβιέρα και πιτάκια ολικής άλεσης! Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται μακριά από το κλασικό πρωινό, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε για να πειστείτε!

Και το πρωινό σας είναι έτοιμο! Έτσι απλά!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *