Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνονται οι φουσκωτές κούκλες;

1Υπάρχουν πολλοί άντρες στον κόσμο που για πολλούς και διάφορους λόγους ζουν μόνοι τους χωρίς σύντροφο. Πολλοί θα ήθελαν να είχαν μία όμορφη γυναίκα να τους κρατάει συντροφιά και να βρίσκεται εκεί όποτε τη χρειάζονται.

Κάποιοι από αυτούς βρήκαν αυτό που έψαχναν στις φουσκωτές κούκλες. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Matt MacMullen, ιδρυτής της εταιρίας Real Doll, εξηγεί πως ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πλαστικές αυτές κούκλες.

Ο Matt συνεχίζει λέγοντας πως οι κούκλες που κατασκευάζει είναι κάτι παραπάνω από ένα σεξουαλικό παιχνίδι καθώς παρέχει συντροφιά και χαρά σε συγκεκριμένους άντρες δίνοντας παράδειγμα έναν άντρα που έμενε ολομόναχος στην αλάσκα.

Οι κούκλες αυτές φτιάχνονται με πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να μοιάζουν όσο περισσότερο γίνεται, εμφανισιακά αλλά και ανατομικά, με αληθινή γυναίκα. Ο Matt μάλιστα παραδέχεται ότι στην αρχή χρειάστηκε να τις δοκιμάσει και ο ίδιος για να το πετύχει αυτό.

Πιστεύει πως οι κούκλες που φτιάχνει δεν είναι για όλους καθώς, όπως αναφέρει, απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή. Εσείς τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα;

Δείτε το βίντεο!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *