Ακαδημία ρομποτικής από το Πολιτιστικό Πάρκο

Ακαδημία ρομποτικής από το Πολιτιστικό Πάρκο

Το Πολιτιστικό Πάρκο είναι ένας πολιτιστικός και εκπαιδευτικός φορέας, ο οποίος προάγει τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον Πολιτισμό, μέσα από μια σειρά βιωματικών προγραμμάτων, θεατρικών παραστάσεων, καθώς και εργαστηρίων ρομποτικής που απευθύνονται σε παιδιά.

Σε αυτό το πλαίσιο τα εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής διεξάγονται με βάση τον κώδικα STEM (Science–Technology-Engineering-Mathematics), στον ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του, τον Πολυχώρο Λυκαβηττού (Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5), καθώς και σε σχολεία και άλλους χώρους που ενδείκνυνται για τη μεταφορά των εργαστηρίων.

Τα βασικά εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δύο:

1. «Νεαροί Μηχανικοί – (WeDo2)» για τις ηλικίες 6-9 ετών

2. «Μικροί Αυτοματιστές – (EV3)» για τις ηλικίες 9-12 ετών

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές, εκπαιδεύουν και εμψυχώνουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και την διάδραση, να συνδυάσουν την πληροφορική με τα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία, να δημιουργήσουν μικρές κατασκευές και έτσι να αναπτύξουν την τεχνολογική τους ευφυία.

Οι προσιτές τιμές των εργαστηρίων παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να τα παρακολουθήσουν. Παράλληλα, το Πολιτιστικό Πάρκο οργανώνει Open Day Ρομποτικής – Δωρεάν Εργαστήρια Ρομποτικής την Κυριακή 13 Οκτώβρη 10:00-12:00π.μ. και 12:00-2:00μ.μ., στον χώρο του – Πολυχώρος Λυκαβηττού, (Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 3647039 και 22990 42100, μέσω email στο info@politistikoparko.com ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://akadimiarobotikis.com/

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *