Αν βαριέσαι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου σε καταλαβαίνουμε και σου έχουμε νέα!

Τον χειμώνα το σεσουάρ είναι απαραίτητο! Κάνει πολύ κρύο για να βγεις έξω με βρεγμένα μαλλιά αλλά ακόμα και αν δεν…
κρυώνεις, ελλοχεύουν τα κρυώματα συνεπώς δεν το ρισκάρεις. Ο κυριότερος λόγος όμως για να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ είναι τα όμορφα, περιποιημένα μαλλιά! Τι γίνεται λοιπόν αν δεν έχεις αυτά τα 10 (ή και 20) λεπτά που χρειάζονται για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου;

Τότε ακολουθείς τις παρακάτω απλές συμβουλές μας και ξενοιάζεις…

#1 Όχι πετσέτα
Η πετσέτα δεν απορροφά τόσο νερό όσο ένα t-shirt και το κυριότερο: η πετσέτα θα φριζάρει τα μαλλιά σου ενώ το μπλουζάκι όχι! Αν λοιπόν δεν έχεις χρόνο για στέγνωμα άσε την πετσέτα και πιάσε το μπλουζάκι του πρώην!

#2 Όχι βαριά προϊόντα
Ναι, σε βοηθούν με τον όγκο κλπ όμως αυξάνουν τον χρόνο που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να στεγνώσουν. Άσε λοιπόν τα βαριά προϊόντα και αρκέσου σε ένα ελαφρύ προϊόν ενάντια στο φριζάρισμα και δεν θα πάθεις πνευμονία!

#3 Ναι στο πολύ καλό καθάρισμα
Όταν τα μαλλιά σου είναι πολύ ΠΟΛΥ καθαρά, τότε στεγνώνουν γρηγορότερα (μην ρωτάς γιατί). Σαπούνισέ τα λοιπόν πολύ καλά και ξέβγαλέ τα ακόμα καλύτερα. Έτσι θα στεγνώσουν γρηγορότερα, πίστεψέ μας!

#4 Ναι στο λίγο στέγνωμα
Στεγνώνοντας μόνο τις ρίζες των μαλλιών σου για 3 λεπτά με το σεσουάρ και στην συνέχεια πιάνοντάς τα σε ένα ψηλό κότσο, τα βοηθάς να αποκτήσουν όγκο και επισπεύδεις την διαδικασία του στεγνώματος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *