Απίστευτη κινέζικη διαφήμιση απορρυπαντικού – Βίντεο

Απίστευτη κινέζικη διαφήμιση απορρυπαντικού

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει τόσο στην Κίνα όσο και παγκοσμίως μια άκρως προσβλητική διαφήμιση για απορρυπαντικό, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να την χαρακτηρίζουν ρατσιστική.

Ένας μαύρος άνδρας και μια νεαρή Κινέζα φλερτάρουν, όταν αυτός κλίνει προς το μέρος της για να τη φιλήσει. Η γυναίκα τότε του βάζει μία κάψουλα απορρυπαντικού στο στόμα και τον ρίχνει μέσα σε ένα πλυντήριο ρούχων.

Κάθεται στην κορυφή του μηχανήματος, την ώρα που ο άνδρας στροβιλίζεται μέσα σε αυτό, κραυγάζοντας μέχρι που, προς μεγάλη της ικανοποίηση, βγαίνει ένας όμορφος Κινέζος φορώντας ένα καθαρό, λευκό μπλουζάκι.

Αυτή η απίστευτα προσβλητική διαφήμιση έχει προκαλέσει οργή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τόσο στην Κίνα όσο και παγκοσμίως. «Θεέ μου» γράφει ένας χρήστης στο Weibo, το κινεζικό twitter. «Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ στην Κίνα δεν έχουν λάβει καμία εκπαίδευση σχετικά με τον ρατσισμό;». «Αν δεν καταλαβαίνεται γιατί είναι ρατσιστική, συγχαρητήρια, είστε ρατσιστές» γράφει κάποιος άλλος, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να υπερασπιστούν την διαφήμιση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *