Αποκάλυψη ΣΟΚ: Απειλές σε αστροναύτες να μην πουν τίποτα που αντίκρισαν ΑΤΙΑ από το 1951 (Βίντεο)

3Κάποιοι αστροναύτες είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν εξωγήινους πριν πολλά χρόνια αλλά μετά από μεγάλη περίοδο θέλησαν να τα αποκαλύψουν αλλά απειλούνται με τεράστια πρόστιμα και άλλες κυρώσεις. Το πρόστιμο της ποινής ανέρχεται στα 10.000 δολάρια και με 10 χρόνια φυλάκισης σε πρίπτωση που τολμήσουν και πουν λέξη για τα όσα έχουν δει σε σχέση με UFO και τους εξωγήινους.

Ο Donald Slayton, αστροναύτης του Mercury, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι είχε δει ΑΤΙΑ το 1951: «Δοκίμαζα ένα μαχητικό P-51 στη Μινεάπολη, όταν είδα αυτό το αντικείμενο. Ήμουν περίπου στα 3.000 χιλιόμετρα ένα ωραίο, φωτεινό, ηλιόλουστο απόγευμα. Νόμιζα ότι το αντικείμενο ήταν ένας χαρταετός, τότε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει χαρταετός να πετάει τόσο ψηλά. Καθώς πλησίασα φαινόταν σαν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, γκρι και περίπου 1 μέτρο διάμετρο. Αλλά μόλις πήγα πίσω από το καταραμένο πράγμα δεν έμοιαζε με ένα μπαλόνι πλέον. Έμοιαζε με ένα πιατάκι, ένα δίσκο. Περίπου την ίδια ώρα, συνειδητοποίησα ότι ξαφνικά απομακρύνεται από μένα και ήμουν εκεί, έτρεχε με περίπου 480 χλμ την ώρα. Το παρακολούθησα για λίγο και στη συνέχεια, ξαφνικά το καταραμένο πράγμα απλώς απογειώθηκε. Έκανε περίπου 45 μοιρών στροφή ανόδου και επιτάχυνε και απλώς εξαφανίστηκε.»

Τον Ιούνιο του 1965, οι αστροναύτες Ed White (ο πρώτος Αμερικανός που περπάτησε στο διάστημα) και ο James McDivitt περνούσαν πάνω από τη Χαβάη με ένα διαστημόπλοιο Gemini όταν αντίκρισαν και πήραν φωτογραφίες από ένα κυλινδρικό αντικείμενο που τριγύριζε το διαστημόπλοιο τους για ώρες. Σε μια παρατήρηση του McDivitt που έγινε είπε ότι το άγνωστο αντικείμενο είχε πράγματι μηχανικούς βραχίονες.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε ο αστροναύτης αναλύθηκαν από υπαλλήλους του Ελέγχου της Αποστολής, αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημα κάποιο σχόλιο για αυτό. Ο McDivitt δήλωσε δημόσια ότι, «τα UFO είναι εκεί έξω», εν τω μεταξύ σε δημοσιογράφους στο Ντάλας. Το 1965 κατά τη διάρκεια μιας αποστολής ρεκόρ που κράτησε 14 ημέρες, οι αστροναύτες του ι, «τα UFO είναι εκεί έξω», εν τω μεταξύ σε δημοσιογράφους στο Ντάλας. Το κέντρο ελέγχου του Cape Kennedy προσπάθησε να εξηγήσει την παρατήρηση ως ο πύραυλος Τιτάνας, αλλά σύμφωνα με δήλωση του James Lovell είπε ότι ο ίδιος και ο Borman μπορούσαν να δουν όχι μόνο το άχρηστο αναμνηστικό, αλλά και το ανεξήγητο αντικείμενο που τους σκίαζε από απόσταση. Σύμφωνα με τον αστροναύτη, Scott Carpenter, ο οποίος έκανε την αποκαλυπτική δήλωσή ότι ουδέποτε ήταν μόνοι τους οι άνθρωποι αστροναύτες ή χωρίς επιτήρηση. Σύμφωνα με τον Carpenter υπήρχε μια συνεχής επιτήρηση από UFO. Μεταξύ των αρχικών αστροναυτών του προγράμματος Mercury, ο Carpenter επιβεβαιώνει τη μαρτυρία των συντρόφων του, όπως ο Walter Schirra, ο οποίος ήταν ο πρώτος αστροναύτης που χρησιμοποίησε την κωδική λέξη για τα UFO «Άγιος Βασίλης» κατά τη διάρκεια μιας αποστολής το 1968 την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ ήταν σε τροχιά.

Ο Major Gordon Cooper, ένας από τους αρχικούς αστροναύτες του Mercury και ο τελευταίος Αμερικανός που ταξίδεψε στο διάστημα μόνος, είδε ένα UFO, ενώ πειραματιζόταν με ένα F-86 Sabrejet πάνω από τη Δυτική Γερμανία. Ήταν μεταλλικά, με σχήμα πιάτου, διαμορφωμένοι δίσκοι σε μεγάλο υψόμετρο και μπορούσαν να κάνουν πιο απίστευτους ελιγμούς απ” όλα τα Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Ταγματάρχης Cooper, επίσης, κατέθεσε ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών:«Πιστεύω ότι αυτά τα εξωγήινα οχήματα και τα πληρώματά τους επισκέπτονται τον πλανήτη από άλλους πλανήτες …Οι περισσότεροι αστροναύτες ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν τα ΑΤΙΑ.»

«Είχα την ευκαιρία το 1951 να έχουμε δύο ημέρες παρατήρησης πολλών πτήσεων τους, σε διάφορα μεγέθη, να πετούν σε σχηματισμό μάχης, γενικά από τα ανατολικά προς τα δυτικά πάνω από την Ευρώπη.» Ο Ταγματάρχης Cooper είχε άλλη μια συνάντηση στις 15 Μαΐου, 1963, όταν εκτοξεύθηκε στο διάστημα σε μια κάψουλα του Mercury για ταξίδι σε τροχιά 22 ημερών σε όλο τον κόσμο. Κατά την τελική τροχιά, ο Major Cooper είπε στο σταθμό παρακολούθησης ότι μπορούσε να δει ένα λαμπερό, πρασινωπό αντικείμενο μπροστά του να πλησιάζει γρήγορα την κάψουλα του. Το UFO ήταν πραγματικό και σταθερό, επειδή επισημάνθηκε και από το ραντάρ παρακολούθησης του Muchea.

Η παρατήρηση του Κούπερ αναφέρθηκε από την National Broadcast Company, η οποία κάλυπτε την πτήση βήμα βήμα, αλλά όταν Cooper προσγειώθηκε, οι δημοσιογράφοι είπαν ότι δεν επιτρέπεται να τον ρωτήσουν σχετικά με την θέαση UFO.

Και σύμφωνα με μια ηχογραφημένη συνέντευξη από τον JL Ferrando, ο Major Cooper είπε:

«Για πολλά χρόνια έχω ζήσει με ένα μυστικό, ένα μυστικό που γνωρίζουν όλοι οι ειδικοί στην αστροναυτική. Μπορώ τώρα να αποκαλύψω ότι κάθε μέρα, στις ΗΠΑ, τα όργανα των ραντάρ μας συλλαμβάνουν αντικείμενα με σχήμα και σύνθεση άγνωστα σε μας. Και υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες και ποσότητα εγγράφων για να το αποδείξουν, αλλά κανείς δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσουν. Γιατί; Επειδή οι αρχές φοβούνται ένας θεός ξέρει τι οι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν για το είδος των φρικτών εισβολέων. Έτσι, ο κωδικός εξακολουθεί να είναι ο εξής: Πρέπει να αποφευχθεί ο πανικός με όλα τα μέσα».

«Ήμουν επιπλέον μάρτυρας σε ένα έκτακτο φαινόμενο, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη τη Γη. Αυτό συνέβη πριν από λίγους μήνες στη Φλόριντα. Εκεί είδα με τα ίδια μου τα μάτια μια καθορισμένη επιφάνεια του εδάφους, να καίγεται από τις φλόγες, με τέσσερις εσοχές αριστερά από ένα ιπτάμενο αντικείμενο που είχε κατέβει στη μέση ενός πεδίου. Τα όντα είχαν εγκαταλείψει το σκάφος (υπήρχαν και άλλα ίχνη για να αποδειχθεί αυτό). Φάνηκαν να έχουν μελετήσει την τοπογραφία, είχαν συλλέξει δείγματα εδάφους και τελικά, επέστρεψαν εκεί απ” όπου είχαν έρθει, εξαφανίστηκαν με τεράστια ταχύτητα …Τυχαίνει να γνωρίζω ότι η εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα για να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από τον Τύπο και την τηλεόραση, στο φόβο μιας αντίδρασης πανικού από το κοινό.»

Λίγο πιο παράξενη και ίσως πιο δύσκολο να την πιστέψουν είναι η πεποίθηση του αστροναύτη Neil Armstrong της NASA για τα UFO και τους εξωγήινους. Σύμφωνα με τον Armstrong, οι εξωγήινοι έχουν μια βάση στη Σελήνη και μας είπαν χωρίς περιστροφές να φύγουμε και να μείνουμε μακριά από τη Σελήνη. Σύμφωνα με τις αναφορές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, τόσο ο Neil Armstrong όσο και ο Edwin «Buzz» Aldrin είδαν ΑΤΙΑ, λίγο μετά τη ιστορική προσσελήνωση του Apollo 11 στις 21 Ιουλίου 1969. Θυμάμαι ακούγοντας έναν από τους αστροναύτες να αναφέρονται σε ένα «φως» μέσα ή πάνω σε ένα κρατήρα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, που ακολουθήθηκε από ένα αίτημα από τον έλεγχο της αποστολής για περισσότερες πληροφορίες. Τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε.

Σύμφωνα με τον πρώην υπάλληλο της NASA Otto Binder, ανώνυμος ραδιόφωνικός σταθμός με δικές του εγκαταστάσεις VHF υποδοχής, παρέκαμψε τη μετάδοση της NASA και πήρε την ακόλουθη ανταλλαγή μηνυμάτων:

NASA: Τι υπάρχει;

Mission Control καλώντας το Apollo 11…

Apollo11: Αυτά τα «μωρά» είναι τεράστια, κύριε! Τεράστια! Ω Θεέ μου! Δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εκεί έξω, παραταγμένα στην αθέατη πλευρά του χείλους του κρατήρα! Είναι στη Σελήνη και μας παρακολουθούν!

Ένας συγκεκριμένος καθηγητής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε εμπλακεί σε μια συζήτηση με τον Neil Armstrong κατά τη διάρκεια ενός συμποσίου της NASA.

Καθηγητής: Τι πραγματικά συνέβη εκεί έξω με το Apollo 11;

Armstrong: Ήταν απίστευτο, φυσικά είχαμε πάντα τη γνώση ότι υπήρχε η πιθανότητα, το γεγονός είναι, ότι είχαμε προειδοποιηθεί γι αυτό! (Από τους εξωγήινους). Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε ερώτηση, στη συνέχεια, για τη κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού ή μιας πόλης στο φεγγάρι.

Καθηγητής: Τι εννοείς «προειδοποιηθεί»;

Armstrong: Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, εκτός από το να πω ότι τα σκάφη τους ήταν κατά πολύ ανώτερα από τα δική μας, τόσο ως προς το μέγεθος όσο και την τεχνολογία -Αγόρι, ήταν τόσο μεγάλα! και απειλητικά! Όχι, δεν υπάρχει θέμα ενός διαστημικού σταθμού.

Καθηγητής: Αλλά η NASA έκανε άλλες αποστολές μετά το Apollo 11;

Armstrong: Φυσικά -Η NASA το έκανε την εποχή εκείνη και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει τον πανικό στη Γη. Αλλά ήταν πραγματικά μια γρήγορη βόλτα και πάλι πίσω.

Σύμφωνα με τον Δρ.Vladimir Azhazha: «Ο Neil Armstrong μετέδωσε το μήνυμα στο Mission Control ότι δύο μεγάλα, μυστηριώδη αντικείμενα τους παρακολουθούσαν, αφού προσγειώθηκαν κοντά στην μονάδα του φεγγαριού. Αλλά αυτό το μήνυμα δεν ακούστηκε ποτέ από το κοινό – επειδή η NASA το λογόκρινε».

Ο συνταξιούχος Ταξίαρχος Chuck Yeager, ο οποίος είχε πετάξει το Bell X-1 με ταχύτητα 1,3 mach το 1947 είχε προτείνει όχι μόνο θεάσεις UFO, αλλά χρησιμοποιώντας φράσεις κώδικες με τους χειριστές του πύργου ελέγχου, προκειμένου να ακολουθήσει το περιστασιακό άγνωστο αντικείμενο κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών πτήσεων του, αλλά ποτέ δεν έκανε μια επίσημη δήλωση. Αυτός λέει, ότι οι πιλότοι που έκαναν δημόσια αναφορές για ΑΤΙΑ ως αποτέλεσμα σπάνια λάμβαναν προαγωγές ή ζούσαν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Υποθέτω ότι αυτό εξηγεί γιατί έγινε Στρατηγός, ενώ ορισμένοι από τους συναδέλφους του, δεν το κατάφεραν! Ο πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο υπολοχαγός Frederick Fox, εξήγησε γιατί τόσοι λίγοι αστροναύτες, πιλότοι και άλλο στρατιωτικό προσωπικό προχώρησε και έκανε αποκαλύψεις για θεάσεις UFO ή και επαφές με εξωγήινους:

«Υπάρχει μια έκδοση που ονομάζεται JANAP 146 E, που είχε ένα κεφάλαιο που λέει ότι δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το φαινόμενο των UFO με ποινή 10,000.00 $ πρόστιμο και δέκα χρόνια φυλακή. Έτσι ήταν αρκετά ανένδοτοι ότι, ανεξάρτητα από την εμπειρία που είχαν δεν τα δημοσιοποιούσαν χωρίς την άδειά τους …»

Οι εκπληκτικές υποθέσεις των Αμερικανών αστροναυτών είναι μία μόνο πτυχή της μαρτυρίας που υποστηρίζει την ύπαρξη των UFO και των εξωγήινων.

Έπειτα, υπάρχουν και οι πιλότοι, οι φορείς ελέγχου, το προσωπικό υποστήριξης και άλλοι που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των αστροναυτών. Υπάρχουν UFO και εξωγήινοι! Θα ήθελα διακυβεύσω τη φήμη μου σε αυτό. Αλλά θα προχωρήσω ακόμη περισσότερο και θα ισχυριστώ ότι οι κυβερνήσεις είναι σε επαφή μαζί τους.


eleysis-ellinwn

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *