Απόψε θα την τρελάνεις! 5 ατάκες που θέλουν οι γυναίκες να ακούν στο σ@x από σένα

4Οι άντρες ερωτεύονται μ ε τα μάτια οι γυναίκες με τα αυτιά! Εσύ τρελαίνεσαι μπροστά σε μια εντυπωσιακή παρουσία και εμείς τρελαινόμαστε για έναν άντρα που όχι μόνο τα κάνει όλα καλά, αλλά τα λέει και καλά!

Αν ο στόχος σου είναι να την εντυπωσιάσεις σου παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες ατάκες που μπορείς να πεις στο κρεβάτι όπως παμψηφεί βγήκαν από τις γυναίκες που ρωτήσαμε…

  • «Λατρεύω τα χείλη σου». Το γαλλικό φιλί είναι ίσως ένα πολύ χαρακτηριστικό κριτήριο για το πώς θα προχωρήσει η ερωτική μας συνεύρεση. Έτσι το να υπογραμμίσεις πόσο υπέροχο συναίσθημα σου προκαλούν τα χείλη της στα δικά σου θα ανεβάσει τη σεξουαλική ένταση που μοιράζεστε. Θα νιώσει ξεχωριστή και θα θέλει να περάσετε στο επόμενο στάδιο.
  • «Μυρίζεις υπέροχα». Αυτή η ατάκα είναι ένας τρόπος να κερδίσεις έξτρα πόντους στην κρεβατοκάμαρα. Δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας και η γυναίκα αισθάνεται περισσότερο σέξι όταν γνωρίζει πως σου αρέσει οτιδήποτε πάνω της, ακόμα και η μυρωδιά της.
  • «Μα, είσαι τόσο σέξι». Το γεγονός ότι μας θεωρείς σέξι και εκτιμάς αυτό που σου δίνουμε μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς με το σώμα μας και άρα έχουμε μεγαλύτερη διάθεση για να πειραματιστούμε μαζί σου! Πες της για ποιο λόγο την θεωρείς σέξι και θα την δεις να μεταμορφώνεται σε θεά του σεξ.
  • « Το στήθος σου είναι υπέροχο». Το άγγιγμα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι μια διεγερτική διαδικασία για σένα, αλλά και για την παρτενέρ σου. Τη στιγμή που τα περιβάλλεις με αγάπη, χάδια και φιλιά πες της και την άποψή σου για αυτά (όσο πιο περιγραφικός τόσο το καλύτερο).
  • «Αυτό, αυτό είναι τέλειο». Ας είμαστε ειλικρινείς όλες οι γυναίκες θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο της καλύτερης που έχεις ποτέ συνευρεθεί (θα σου μιλήσουμε άλλη φορά για τον γυναικείο ανταγωνισμό). Το να βλέπουμε την έκφραση απόλαυσης στο πρόσωπό σου και τη φωνή σου να λέει πως τρελαίνεσαι για αυτό που σου κάνουμε είναι για εμάς η απόλυτη ικανοποίηση (εντάξει, μετά τον οργασμό).

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *