ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔOΝΗΤΗ ΕΙΧΕ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!

Σε εξαιρετικά επικίνδυνο εξελίχθηκε ερωτικό παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι που εργάζεται και διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα

καταλήξει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους.Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι που διαμένει σε περιοχή εκτός της πόλεως Ρόδου, δοκιμάζοντας προφανώς κάποια ερωτικά παιχνίδια, χρησιμοποίησε δονούμενο ομοίωμα ανδρικού πέους!

Η υπόθεση δεν ήταν τόσο απλή μάλλον αφού το συγκεκριμένο ομοίωμα, εισχώρησε ολόκληρο στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 3
τα ξημερώματα ντρέπονταν να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί.

Μέχρι τις 7.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.

Οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

Το ζευγάρι, φοβούμενο βεβαίως μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές επέλεξε την δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.

Το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου και πάντως οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *