Αυτά είναι τα πιο ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σeξ!

19Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να θέλουν sρicy ερωτική ζωή και να αισθάνονται sεχy στα μάτια του συντρόφου τους , αλλά τι κάνουν πραγματικά για να την αποκτήσουν;

Σύμφωνα με την seχ expert και family therapist Dr. Jane Greer, αυτά είναι τα 3 πιο κοινά λάθη που κάνει το γυναικείο φύλο στο seχ.

1. Άνετα, φαρδιά ρούχα στο κρεβάτι. Εντάξει ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς όλη την ώρα με ζapτιέpες,στpiνγκ και κολλητά σeξι νυχτικά, αλλά όταν σε βλέπει ο σύντροφός σου μόνο με φαρδιές πιτζάμες, εσώpouχα μέχρι τον αφαλό και κάλτσες μέχρι το γόνατο, δεν θεωρείται και η πιο ερwτική εικόνα για να τον ερεθίσεις.

Πρόσεχε λοιπόν την εμφάνισή σου και κάνε και μία βόλτα στα μαγαζιά για μία τελευταία ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.

2. Περιμένεις από τον άλλον την πρώτη κίνηση. Προσπάθησε να εξάψεis το ενδιαφέρον του συντρόφου σου με εpwτικά υπονοούμενα, παιχνίδια, πονηρά βλέμματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

3. Σταμάτα την κριτική. Είναι προτιμότερο να του λες τι σε φτιάχνει και σου αρέσει στο κρεβάτι από το να κάνεις συνεχώς κριτική για το τι δεν έκανε σωστά. Αυτό θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσει να τολμήσει κάτι που ίσως να μην είχατε δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *