Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το Μυστικό της «Μαγνητικής Δίνης» του Άντεν

1Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeak, το 2000 ο ναύαρχος Maksimov, διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin….

Η αναφορά ενημέρωνε τον Πρόεδρο, ότι τον Νοέμβριο του 2000 είχε δημιουργηθεί ή ανακαλυφθεί μια μαγνητική Δίνη στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας για να την περιορίσουν ή να μελετήσουν τη φύση της, η οποία έδειχνε να «αψηφά» τους νόμους της φυσικής, απέτυχαν.

Το φαινόμενο αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν «Μαγνητική Δίνη του Άντεν», όπου παρουσιαζόταν στον ουρανό μια τεράστια οπή, η οποία έδειχνε να απορροφά ενέργεια στο εσωτερικό της και δημιουργούσε ανεξήγητα μετεωρολογικά φαινόμενα στην περιοχή.

Στις 5 Ιανουαρίου του 2010 η οπή μετονομάστηκε από τους επιστήμονες σε «Αστρική Πύλη», το άνοιγμα της οποίας προκάλεσε σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιοχή.
Όλες οι επιστημονικές προσπάθειες εξήγησης του φαινομένου απέβησαν άκαρπες και το γεγονός αυτό το απέκρυψαν από την κοινή γνώμη.

Το φαινόμενο προκάλεσε πανικό στους ηγέτες των Μεγάλων Δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έκριναν πως ο πλανήτης θα υποστεί εξωγήινη επίθεση και σε αρχική φάση απέστειλαν 27 πολεμικά πλοία για να φρουρούν την περιοχή, τα οποία σε κάποια στιγμή πλησίασαν τον αριθμό των 400!

Ήταν η μεγαλύτερη αρμάδα που συγκεντρώθηκε ποτέ και πρόσχημα ήταν η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών(!) οι οποίοι δρούσαν στην περιοχή με οπλισμένες ψαρόβαρκες!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ: –

«Αυτό που αποκαλούν μαγνητική δίνη του Άντεν είναι δικό μας δημιούργημα.

Είναι η απόληξη τρισδιάστατου χωροχρονικού διαύλου φωτός, για την επικοινωνία της Γαίας με την «Γερουσία Φωτός» της Μεγάλης Ανδρομέδας που έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη.

Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος. Η «Γερουσία Φωτός» είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες των σκαφών μας στο ηλιακό σας σύστημα.

Ανήκει σε διαφορετικό χρονικό και δονητικό πλαίσιο από τους ανθρώπους της Γαίας γιατί έχει πολλαπλές αποστολές και τα μέλη της μετακινούνται σε πολλαπλές διαστάσεις. Μπορούν να συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν και να μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, να μηδενίζουν το βάρος τους και με το αστρικό τους σώμα να βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές της Γαίας και του ουρανού.

Όταν παρουσιάζεται το φαινόμενο της απορρόφησης ενέργειας από το εσωτερικό του διαύλου, αυτό οφείλεται στην παρουσία μεγάλων δικών μας σκαφών που διασαλεύουν την κανονική λειτουργία της ατμόσφαιρας, λόγω των πολωμένων δεσμών περιστρεφόμενης βαρύτητας που χρησιμοποιούμε για να διατηρούμε σταθερή την θέση μας.

Οι αποστάτες της Γαίας νομίζουν ότι ανοίξαμε αστρική πύλη την οποία θα χρησιμοποιήσουμε όταν αποφασίσουμε να εμφανιστούμε και περιμένουν για να μας αποκρούσουν.

Η «Γερουσία Φωτός» μέσα σε μια 10ετία έχει καλέσει στην έδρα της στον Γανυμήδη 64 κυβερνήτες πλοίων και άλλους αξιωματούχους της πολεμικής αρμάδας που συγκεντρώθηκε στον κόλπο του Άντεν.

Αυτό γίνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω σ’ αυτόν που καλούν και επιταχύνουν τους κραδασμούς του σώματος του, το οποίο σπάει το φράγμα του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους.

Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός είναι πολύ μεγάλη, τότε η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια. Αυτό το εφαρμόζουν πολλές φορές για στενούς συνεργάτες τους, όταν θέλουν να τους δώσουν οδηγίες δράσης..»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *