Αυτό το Koρίτσι βρέθηκε να Επιπλέει στη Θάλασσα το 1961. 55 Χρόνια μετά μας αποκαλύπτει την Σοκαριστική Αλήθεια!

1Μια νεαρή κοπέλα ανακαλύφθηκε στα πρόθυρα του θανάτου κοντά στις Μπαχάμες το 1961. Ένα φορτηγό πλοίο εντόπισε το νεαρό κοpίτσι να επιπλέει στη θάλασσα. Το όνομά της ήταν Terry Jo Duperrault και το πως κατέληξε να επιπλέει στον Ατλαντικό Ωκεανό είναι συγκλονιστικό…

Το ταξίδι που ο πατέρας της, ο δρ. Arthur Duperrault, ένα 41χρονος οφθαλμίατρος από Γκριν Μπέι και η 38χρονη σύζυγός του Jean, είχε προγραμματίσει ήταν μια επική οικογενειακή εκδρομή. Αλλά τα πράγματα δεν κατέληξαν όπως τα σχεδίαζαν…

Οι γονείς συγκέντρωσαν χρήματα για το μεγάλο ταξίδι και μαζί με τα 3 παιδιά τους – τον 14χρονι Brian, τον 11χρονο Terry Jo και την 7χρονη Renee – ξεκίνησαν, ναυλώνοντας ένα Bluebelle σκάφος που θα ξεκινούσε από το Fort Lauderdale της Florida για να εξερευνήσει τα όμορφα νησιά Bahama.

Ο καπετάνιος του πλοίου ήταν ο Julian Harvey, ο οποίος έφερε τη σύζυγό του Mary Dene μαζί και ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 1961. Τέσσερις ημέρες αργότερα και το ταξίδι ήταν υπέροχο μέχρι στιγμής.

Στη συνέχεια όμως, το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου, η Terry Jo ξύπνησε από τις κραυγές του αδελφού της.

Ξύπνησα από τις κραυγές του αδελφό που ούρλιαζε “Βοήθεια, μπαμπά, βοήθεια”. Ήταν το είδος της κραυγής που ξέρεις ότι κάτι φρικτό συμβαίνει.

Όπως αποδείχθηκε, ο Harvey, ο οποίος ήταν πιλότος της πολεμικής αεροπορίας με πολυτάραχο παρελθόν, αποφάσισε ότι απόψε θα ήταν η μεγάλη νύχτα. Μετά από μόλις 4 μήνες του γάμου, ο Harvey αποφάσισε να δολοφονήσει τη σύζυγό του για να εισπράξει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της. Σχεδίαζε να το αναφέρει ως ατύχημα στη θάλασσα. Harvey θα πετούσε το σώμα της Mary Dene στη θάλασσα.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει Harvey. Ο δρ. Duperrault είδε τι συνέβαινε. Παρενέβη, αλλά στη συνέχεια ο Harvey τον σκότωσε. Ο καπετάνιος στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Duperrault, επίσης, έπρεπε να δολοφονηθούν. Η Terry Jo είχε αποσυρθεί από νωρίς στην καμπίνα της και ήταν η μόνη που κοιμόταν κατά τη χρονική στιγμή.

Η Terry Jo ξύπνησε λίγα λεπτά αργότερα. Η μητέρα της και ο αδελφός της ήταν ξαπλωμένοι σε μια λίμνη αίματος. Έτσι, ρώτησε τον καπετάνιο τι είχε συμβεί.


Ο καπετάνιος την έσπρωξε στο κάτω κατάστρωμα και η κοπέλα επέστρεψε στην κουκέτα της κατατρομαγμένη. Το νερό όμως άρχισε να γεμίζει καμπίνα της κι έτσι η Terry Jo γύρισε πίσω στο κατάστρωμα.

Ο Harvey είχε ανοίξει τις βαλβίδες του πλοίου με σκοπό να το βυθίσει. Έδωσε στην Terry Jo ένα σχοινί που συνδεόταν με τη λέμβο για να το κρατήσει, αλλά σίγουρα είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Τελικά όμως η Terry Jo έριξε το σχοινί. Ο Harvey, στη συνέχεια, βούτηξε στη θάλασσα για να προσπαθήσει να φτάσει στη λέμβο, εγκαταλείποντας την κοπέλα στο πλοίο που βυθιζόταν.

Αλλά ο Terry Jo έλυσε ένα μικρό πλωτήρα από φελλό και άρχισε να πλέει μακριά. Εν τω μεταξύ, το Bluebelle εξαφανίστηκε σύντομα κάτω από τα κύματα. Επί 4 ημέρες έμεινε στον Ατλαντικό. Χωρίς νερό, χωρίς τροφή. Σύντομα άρχισαν οι ψευδαισθήσεις, ωστόσο συνέχισε να ελπίζει.

Ήταν ένα ελληνικό φορτηγό πλοίο, το Captain Theo, που περνούσε από το Northwest Providence Channel που θα ήταν ο σωτήρας της Terry Jo. Παρά τον πυρετό της, τα ηλιακά εγκαύματα και την σοβαρή αφυδάτωση, ήταν ακόμα ζωντανή.

Εν τω μεταξύ, ο Harvey βρέθηκε να επιπλέει στο Bluebelle 3 μέρες νωρίτερα. Είχε το νεκρό σώμα της Renee μαζί του και τους είπε μια απίστευτη ιστορία για το πως μια ξαφνική καταιγίδα είχε πλήξει το πλοίο, που οδήγησε σε πυρκαγιά και στη συνέχεια το πλοίο βυθίστηκε. Ισχυρίστηκε ότι ροσπάθησε να σώσει το κοpίτσι, όταν την βρήκε στο νερό.

Φυσικά, η Terry Jo είχε μια διαφορετική ιστορία να πει. Και όταν ο Harvey ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε επιζήσει και είχε διασωθεί, ήξερε ότι θα αποκαλυφθεί σύντομα. Έκλεισε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Terry Jo κατέληξε με συγγενείς της και τους είπαν να μην συζητήσουν τα φρικτά και τραυματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το Νοέμβριο του 1961. Για 20 χρόνια, η Terry Jo ποτέ δεν είπε ούτε λέξη για το τι συνέβη.

Δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του ’80, που ανοίχτηκε σε λίγους στενούς φίλους για την όλη εμπειρία. Σύντομα ακολούθησε ψυχιατρική θεραπεία και κατέληξε να γράψει ένα βιβλίο για τη δοκιμασία της με τίτλο «Alone: Orphaned on the Ocean«. Το βιβλίο τελικά δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2010, σχεδόν 50 χρόνια μετά το γεγονός!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *