Διέρρευσε με Ποιο Τρόπο σε Τιμωρεί το Facebook

Πολλοί που χρησιμοποιούν ακόμα το Facebοοk παρά την πληθώρα ειδήσεων για την επαναλαμβανόμενη διαρροή και εκμετάλλευση των προσωπικών τους δεδομένων είχαν την απορία για ποιο λόγο τους έριχνε ποινές ημερών ή και διαγραφή με βάση τους απαιτητικούς του κανονισμούς.
Άλλη μια διαρροή λοιπόν έγινε και μάθαμε αυτό ακριβώς. Το Facebook σε παρακολουθεί και εκτός της σελίδας του. Όποια σελίδα έχει εικονίδιο για αναδημοσίευση στο Facebook έχει πρόσβαση και το ίδιο και εάν έχεις μπει σε αρκετές αντισυστημικές πλέον είσαι καταχωρημένος ως πράκτορας μίσους. Επίσης όταν μέσα από το ίδιο το Facebook γράψεις τρεις από τις «επικίνδυνες» λέξεις στο ίδιο σχόλιο ή πέντε σε διαφορετικές αναρτήσεις εντός του ίδιου μήνα, του έδωσες την αφορμή που έψαχνε για να σε συνετίσει δια της τιμωρίας.
Η μόνη ρεαλιστική λύση για αυτό το μέσο αν δεν είναι πραγματικός ο λόγος που το χρησιμοποιείς είναι η διαγραφή του προφίλ σου και η αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών που θα σου καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν τη δύναμη που τους χαρίζουν οι χρήστες τους.
Παρακολουθείστε το βίντεο από το ελληνικό κανάλι «Κανένας» του Youtube για να μάθετε περισσότερα:
Διέρρευσε ο τρόπος που σε τιμωρεί το Facebοοk

Beyond The Ruins || 08 ||

breitbart.com και katohika.gr https://www.diadrastika.com/ Labels Αποκαλύψεις, Άρθρα, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *