ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η φωτιά στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται επικίνδυνα!!

1Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ του Ιράκ δηλώνει ότι θα επιτεθούν στην Σαουδική Αραβία

Ο Γενικός Γραμματέας του συνασπισμού των «Άξιων Υιών του Ιράκ» και της «Χεζμπολάχ του Ιράκ” απειλεί ότι θα επιτεθούν τις επόμενες ημέρες, στην Σαουδική Αραβία που υποστηρίζει τους τρομοκράτες.

Ο Αμπάς el-Sheikh Mohammadaoui δήλωσε:

«Δεν κατηγορούμε τους πολιτικούς κύκλους του Ιράκ για τη βάρβαρη δολοφονία του ιρακινού λαού,των σουνιτών και των σιιτών, ή για τον διωγμό των χριστιανών στη Μοσούλη και τη λεηλασία των περιουσιών τους.

Όμως θέλουμε να υπενθυμίσουμε τις θέσεις μας εδώ και δύο χρόνια έναντι των εσωτερικών συνωμοσιών, που προωθήθηκαν από το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας,με αποτέλεσμα τη θανάτωση διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων του ιρακινού έθνους.

Βλέποντας εγκληματικά έθνη όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σαουδική Αραβία να είναι στα πρόθυρα της επίτευξης των στόχων τους, εμείς οι μαχητές των Ταξιαρχιών της Χεζμπολάχ, αισθανόμαστε ότι έχουμε το χρέος να εκτοξεύσουμε δεκάδες βλήματα προς τους εχθρούς του Ιράκ.

Πρώτη από όλους τους προδότες που εμπλέκονται στα γεγονότα στη Μοσούλη και το Κιρκούκ πρέπει να τιμωρηθεί η Σαουδική Αραβία που κρύβεται πίσω από όλα αυτά”.

Ο Γενικός Γραμματέας προειδοποίησε:

”Εάν οι αξιωματούχοι της Ιρακινής κυβέρνησης νοιάζονται πραγματικά για το Ιράκ και τη ζωή του λαού καθώς και για την ανεξαρτησία του κράτους, θα πρέπει να κλείσουν μέσα σε πέντε ημέρες, τις πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας. Ζητάμε από τους πολίτες που ζουν κοντά σε αυτές τις δύο πρεσβείες να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους για να μην υπάρξουν θύματα”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *