Ημουν στους Ιλλουμινάτι και θα σας αποκαλύψω τα πάντα

1

Ηταν υψηλόβαθμο μέλος των Ιλλουμινάτι για 47 χρόνια και σήμερα αποφάσισε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει ότι έχουν σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια.

Κάνει αποκαλύψεις αφού σήμερα η συνείδησή του λέει ότι δεν πρέπει να τα κρατήσει μυστικά.
Έτσι αποκαλύπτει:

-Τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να γίνετε μέλος των Ιλλουμινάτι. -Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ποιος πραγματικά είναι ο Ομπάμα (είναι πολύ περισσότερο κακός από ό, τι κάποιος αντιλαμβάνεται προφανώς). -Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Διαστημικές πτήσεις». -Πώς είναι πραγματικά το σκοτεινό και σατανικό Ντένβερ,στο Κολοράντο. -Η αλήθεια για τους εξωγή’ι’νους.

Οταν ήμουν 19 χρονών εξοικονόμησα κάποια χρήματα και με κάποιες παρασκηνιακές συμφωνίες είδα τα λεφτά μου να αυξάνονται. Παρευρέθηκε στο κολλέγιο του Χάρβαρντ το 1964,και τότε αρχίσα να γίνομαι όλο και πιο πλούσιος και η επιρροή μου στην πανεπιστημιούπολη ήταν μεγάλη καθώς μεγάλωσα μέσα από τη συμμετοχή μου σε διάφορα κλαμπ, και οργανώσεις.

Έκανα τόνους μετρητών κατά το αντίστοιχο έτος, και ήμουν πολύ ισχυρός και με επιρροή στην πανεπιστημιούπολη. Ένα βράδυ καθώς περπατούσα πίσω στο σπίτι μου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσεγγίστηκα από δύο άνδρες με μαύρα κοστούμια. Αρχικά υπέθεσα ότι επρόκειτο να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητας, επειδή ορισμένες από αυτές δεν ήταν ακριβώς νομικές.

Μου ζήτησαν να πάω μαζί τους και να τους ακολουθήσω στο υπόγειο από ένα διώροφο σπίτι,λίγο πιό πάνω από το δωμάτιο μου. Αυτοί με κάθισαν στο τραπέζι και με ρώτησαν αν ήμουν πρόθυμος να κάνω μια συμφωνία.

Αυτοί θα μου πείτε, τι διαπραγμάτευση θα κάνουν, αλλά συνεχώς ρωτούσαν αν θα ήμουν πρόθυμος να κάνω μια συμφωνία. Μισο- συμφώνησα ότι θα έκανα, και αυτό έγινε όταν ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έχω δει ποτέ, περπάτησε μέσα από κάποιες πόρτες ντουλαπιών και κάθισε πρώτα- από όλα, αν δεν πιστεύετε εμένα τότε λυπάμαι-.

Είμαι εδώ για να πω την αλήθεια, και τίποτα που γράφω δεν είναι ψευδή ή υπερβολή, ούτε επιστημονικής φαντασίας. Η πληροφορία αυτή είναι πραγματική, είναι αλήθεια, είναι πραγματικότητα και είναι καιρός να ειπωθεί. Ήμουν μέλος των Iλλουμινάτι για 47 χρόνια. Είχα προσληφθεί όταν ήμουν 19 ετών. Έχω δημοσιεύσει εδώ και κατά το παρελθόν έτος. (Μερικές από τις θέσεις είναι δικές μου, άλλες είναι από τα αδέρφια μου, κυρίως όμως είναι δικές του)

Οι πληροφορίες που είμαι έτοιμος να ξετυλίξω είναι πολύ αποκαλυπτικές και πολύ επικίνδυνες. Είμαι ένας από τους επτά ανθρώπους στην ιστορία των Iλλουμινάτι που έχει εκτελέσει το τελετουργικό «Αναχώρηση».

Ήξερα ότι έπρεπε να βγω έξω, όταν κάτι μου αποκάλυψαν σε μια συνεδρίαση τον Ιούνιο του 2010. Για χρόνια ήμουν σύμφωνα με τις πεποιθήσεις, κίνητρο και με ενέργειες των Iλλουμινάτι, αλλά πρόσφατα έγινα πάρα πολύ επικίνδυνος και έπρεπε να με σβήσουν από το Ιερό Συμβόλαιο.

Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι να αποκαλύψω τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι. Πώς μπορείτε να γίνετε μέλος, τι αφορά την οργάνωση, τι κάνει την οργάνωση και τα μελλοντικά σχέδια που έχουμε. Εδώ είναι μια προεπισκόπηση, από μερικά από τα πράγματα, που θα αποκαλύψω:

-Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι μέλος των Iλλουμινάτι, είναι κάτι πολύ χειρότερο.

– Οι νέες «διαστημικές πτήσεις» με αεροπλάνα που εν συντομία μπορεί να τεθούν σε τροχιά δεν είναι σαν διασκέδαση όσο φαίνονται, είναι ένα εργαλείο των Ιλλουμινάτι.

-Το Ντένβερ, στο Κολοράντο είναι ένα κακό μέρος. – Οι εξωγή’ι’νοι είναι λίγο διαφορετικοί από ότι τι μας διδάσκουν.

– Οι πληροφορίες που έχω είναι απαραίτητες! σελίδα 69 του νήματος:

Το πρώτο θέμα που θα συζητήσουμε, θα είναι αυτά τα υπόγεια καταφύγια που ανέφερα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 57 υπόγειες βάσεις και αποθήκες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι σε χρήση για διάφορους σκοπούς. Υπάρχουν 439 αποθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλες αυτές οι αποθήκες και βάσεις ελέγχονται και συντηρούνται από τους Ιλλουμινάτι.

Το μεγαλύτερο υπόγειο καταφύγιο είναι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Αυτή η αποθήκη έχει την δυνατότητα να χωρέσει μέχρι 5.000 άτομα για χρονικό διάστημα μέχρι δέκα χρόνια. Προσωπικά έχω πάει σε αυτό το καταφύγιο, και είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τιο καθένας μπορεί καν να φανταστεί.

Αυτό το καταφύγιο εξασφαλίζεται κυρίως για τα γεγονότα των έσχατων καιρών. 5.000 άτομα από τους πλουσιότερους του κόσμου, φωτεινότερα και πιο ισχυρά άτομα θα εξασφαλίσουν στέγη σε αυτό το καταφύγιο σε περίπτωση ενός παγκόσμιου θερμοπυρηνικού πόλεμου, φυσική καταστροφή, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παγκόσμιας καταστροφής. Δεν πρέπει να συγχέεται. Αρκετές άλλες αποθήκες έχουν τη δυνατότητα της στέγασης μεγάλου αριθμού ανθρώπων, για μεγάλες χρονικές περιόδους, αλλά οι άλλες αποθήκες δεν είναι τόσο μεγάλες και ικανές όσο αυτή.

Στην περίπτωση του 3ου ‘Παγκοσμίου Πολέμου , όλοι οι ηγέτες του κόσμου θα λάβουν καταφύγιο εδώ, και οι κυβερνήσεις του κόσμου θα είναι θεωρητικά κυβερνήσεις μεσολάβησης.οι πλουσιότεροι ανθρώποι του κόσμου θα είναι εδώ. Οι άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Warren Buffet, οι μεγιστάνες του πετρελαίου (ωστόσο, αυτοί οι μεγιστάνες του πετρελαίου θα δολοφονηθούν, ενώ βρίσκονται στο καταφύγιο, έτσι ώστε η εξαγορά της Μέσης Ανατολής θα είναι πολύ πιο εύκολη για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη).

Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά από τις 439 αποθήκες στον κόσμο, θα έλεγα ότι περίπου 275 από αυτές είναι κατασκευασμένες κυρίως για καταφύγιο και θα παραταθεί η διαμονή. Εγώ ο ίδιος έμεινα σε μία από αυτές τις αποθήκες στην Κίνα στη δεκαετία του ενενήντα. Είναι πολύ ωραία, πολύ πολυτελές. Είναι σχεδόν σαν να διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Μερικοί άνθρωποι έχουν μείνει σε αυτές τις αποθήκες:

Ο Λέον Τρότσκι: Μετά τον Στάλιν που νίκησε τον Τρότσκι και εξασφάλισε εξουσία στη Σοβιετική Ένωση μετά το θάνατο του Λένιν, ο Τρότσκι μεταφέρθηκε σε ένα υπόγειο καταφύγιο ακριβώς μέσα στην Ελβετία.

Ο Στάλιν αρχικά δεν ήξερε για αυτό, γιατί αν δεν ακολουθήσει τις διαταγές των Iλλουμινάτι, τότε ο Τρότσκι επρόκειτο να αποκατασταθεί σαν ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Ήταν σημαντικό να έχουμε τον Τρότσκι σε αυτό το καταφύγιο, επειδή ο Στάλιν επρόκειτο να τον σκοτώσει με άλλο τρόπο. Ο Στάλιν έπεσε τελικά, σύμφωνα με τα σχέδια των Iλλουμινάτι, και ο Τρότσκι εκτελέστηκε επειδή δεν ήταν πλέον απαραίτητος.

Ο Αβραάμ Λίνκολν: Ο Λίνκολν ΔΕΝ δολοφονήθηκε από τον John Wilkes Booth. Ο Λίνκολν είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της προεδρίας σαν πιόνι. Οι Iλλουμινάτι ήξεραν ότι εάν εκλεγεί τότε ο Νότος θα αποσχιστεί. Ο εμφύλιος πόλεμος έκανε τη Βόρεια Αμερική πολύ, πολύ πλούσια. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που ο εμφύλιος πόλεμος είχε επιτραπεί να συμβεί.

Αν οι Iλλουμινάτι δεν είχαν δει την ευκαιρία να γίνουν πλούσιοι μακριά από τον πόλεμο, τότε η δουλεία θα εξακολουθούσε να είναι ένα Αμερικανικό ίδρυμα. Ο Λίνκολν είχε τοποθετηθεί στο γραφείο ακριβώς για να ξεκινήσει τον πόλεμο. Έκανε μια συμφωνία, που κάποτε ο πόλεμος είχε τελειώσει, ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί από το γραφείο. Αυτό έγινε μέριμνα μέσα από μία ψεύτικη δολοφονία, και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα καταφύγιο στο Μεξικό.

Ο Σαντάμ Χουσεΐν: Χουσεΐν ήταν στην εξουσία στο Ιράκ, απλώςγια να αυξήσει τη δικαιολογία για την εισβολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Πολλοί από εσάς είναι ήδη εξοικειωμένοι με το τι έχω πει,για τα σχέδια να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη Μέση Ανατολή και να εξασφαλίσουν το πετρέλαιο που είναι σήμερα ανεκμετάλλευτο. Ο Χουσεΐν που «κρέμασαν» ήταν εικονικός, και το βίντεο από κινητό τηλέφωνο και ήταν απελευθέρωση που έμελλε να κυκλοφορήσει σαν «απόδειξη».

Ο Σαντάμ είναι προς το παρόν σε ένα καταφύγιο κάπου στην Αργεντινή. Δεν ξέρω για τυχόν μελλοντικά σχέδια μαζί του. Το υπόλοιπο των αποθηκών στον κόσμο χρησιμοποιούνται, για την αποθήκευση, με πράγματα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν, πάνω από το έδαφος.Τα πυρηνικά αποθέματα κρατούνται σε αυτά τα υπόγεια καταφύγια. Σε περίπτωση που ένα έθνος αλλάξει από την πορεία που έχει προγραμματιστεί, τότε θα πρέπει να εξαλειφθεί. Είτε μέσω δολοφονίας των ηγετών τους ή από την πυρηνική καταστροφή. Ευτυχώς, η πυρηνική ενέργεια δεν έπρεπε να ληφθεί ακόμα! Ωστόσο, μην το βάλετε παρελθόν αυτών των ανθρώπων να επιτευχθεί αυτή η καταστροφή.

Όλοι ξέρετε για το μηχάνημα συνωμοσίας HAARP. Είναι αληθινό. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Η μηχανή στεγάζεται εξ ολοκλήρου σε ένα καταφύγιο που βρίσκεται κάτω από το νερό, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Αυτή η μηχανή αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1980, και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα. Αυτό το μηχάνημα διαθέτει δυνατότητα δημιουργίας για οποιαδήποτε φυσική καταστροφή που οι Iλλουμινάτι θέλουν να δημιουργήσουν. Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν ένα προϊόν της μηχανής HAARP. Ο τυφώνας χρησιμοποιήθηκε σαν εκτροπή. Ενώ η περιοχή ήταν στο χάος και η προσοχή εκτράπηκε παντού, οι μηχανικοί είχαν σταλεί προς τα κάτω για να προετοιμαστούν για την πετρελαιοκηλίδα του Κόλπου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι Illuminati είναι ικανοί να απελευθερώσουν περισσότερα πετρέλαια στον Κόλπο. Το πετρέλαιο που έχει ήδη αντληθεί μέσα στον κόλπο, είναι μόνο ένα μικρό ποσό σε σύγκριση με ό, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει.

Έχω ήδη αναφέρει ότι η πετρελαιοκηλίδα είχε χρησιμοποιηθεί σαν μέσο, για να εμφυτεύσει μικροσωματίδια στα μυαλά των παιδιών στην περιοχή, Αυτά τα παιδιά που έχουν πληγεί, τώρα υπόκεινται σε κρατικό έλεγχο κάθε φορά που ενεργοποιούνται αυτά τα μικροσωματίδια.Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν επίσης,με την ευκαιρία του Κατρίνα, που παρουσιάστηκε για να οικοδομήσουμε ένα καταφύγιο ,που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη Γαλλική συνοικία. Γιατί αλλιώς νομίζετε ότι η FEMA άργησε να παράσχει επαρκή βοήθεια; Οι μηχανικοί χρειάζονται χρόνο.Το μηχάνημα HAARP δεν ελέγχεται από μία μόνο χώρα! συλλογικά ελέγχεται και θα χρησιμοποιηθεί.

Ο σεισμός στην Αϊτή, αυτοί που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών σε ζευγάρια, όλα είναι προϊόντα του HAARP. Δεν είναι όλα τα γεγονότα σχετικά ή σημαντικά, μερικά είναι απλά δοκιμές, μερικά είναι ακόμα και λάθη. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη για μια φυσική καταστροφή, η καταστροφή μπορεί να δημιουργηθεί, με τη μηχανική, και κατευθύνεται και έχει ό, τι επίδραση είναι απαραίτητη.

Ένα άλλο πράγμα που στεγάζεται σε αυτές τις αποθήκες είναι φάρμακα. Υπάρχουν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης, μαριχουάνα, ηρωίνη, και όλα τα είδη των άλλων φαρμάκων που αποθηκεύονται. Το εμπόριο ναρκωτικών και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών είναι απαραίτητος για τους Iλλουμινάτι. Καθώς όλο και περισσότερα φάρμακα που διαπραγματεύονται τα καρτέλ θα γίνουν πιο ισχυρά, οι Iλλουμινάτι γίνονται πλουσιότεροι και πιο ισχυροί.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και ευεργέτες με το εμπόριο ναρκωτικών είναι η Warren Buffett. Buffett,που έχει τρέξει το εμπόριο ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο, τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τα καρτέλ των ναρκωτικών του Μεξικού βρίσκονται υπό την εξουσία της. Είναι σημαντικό ότι οι Iλλουμινάτι ελέγχουν την πλειοψηφία των φαρμάκων στη Βόρεια Αμερική. Αυτό είναι επειδή τους δίνει ένα ακόμη όχημα για την τεχνολογία ,που τους επιτρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο των καταναλωτών και τη μεταφορά.

Οι Ιλλουμινάτι συνεχώς ψάχνουν τρόπους για να εμφυτεύσουν τον εαυτό τους στο μυαλό από το ευρύ κοινό, και φυσικά, τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών,που ήταν ο τέλειος τρόπος για να το πράξουν.Η Buffett εξασφάλισε τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών, όταν πλησίασε πολλαπλά καρτέλ ναρκωτικών και τα παρουσίασε με συμβάσεις. Έχει διατελέσει σε έλεγχο από τότε, και ο Ben Bernanke, για να τον βοηθήσει με την καθημερινή λειτουργία.

Πολλαπλές αποθήκες είναι επίσης εξοπλισμένες για να χρησιμεύσουν σαν κρεματόρια. Με τον ίδιο τρόπο που οι Ναζί έκαψαν τα θύματά τους,οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν να κάψουν τα θύματα που σκοτώθηκαν μακριά. Πολλοί έχουν σκεφτεί ότι η FEMA έχει κατασκευάσει αποθέματα με φέρετρα, που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μαζικές ταφές, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι μαζικές ταφές θα χρειστούν τεράστια ποσότητα χρόνου και προσπάθειας.Γι αυτό, όταν έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν οι μαζικές δολοφονίες και εκτελέσεις, οι φορείς θα πρέπει να αποσταλούν σε » αυλή για να καούν», όπου θα πρέπει να πέσει σε αυτές τις αποθήκες και η στάχτη.

Η FEMA, η οποία είναι Ιλλουμινάτικη οργάνωση , αποφάσισε ότι αυτός θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διαθέσει τη μάζα των σωμάτων. Ωστόσο,οι περισσότερες από αυτές τις αποθήκες περιέχουν τα ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί και είναι έτοιμα για να διεισδύσουν στο χώρο εργασίας, σε περίπτωση έλλειψης εργατικού δυναμικού. Το σενάριο στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα ρομπότ, είναι όταν η πτυχή του ελέγχου στο σχέδιο των Ιλλουμινάτι βρεθεί σε ισχύ.

Τα Ρομπότ θα σταλούν για να εκτελούν τις εργασίες, που οι άνθρωποι έκαναν και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για άλλες εκδηλώσεις, όπως ο πόλεμος, η προπαγάνδα και η βία. Αυτά τα ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν επίσης, μία φορά ,για τον έλεγχο του πληθυσμού,όταν θα τεθεί σε ισχύ. Ο Alex Jones δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι.

Για χρόνια εργάζεται για να αποκαλύψει τα μυστικά των Iλλουμινάτι και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά ακόμη είναι μέλος, της πρώην, και θα είναι στην εξουσία στο τέλος. Ο Jones έχει τοποθετηθεί στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας για να τροφοδοτήσει με ψευδείς πληροφορίες, να ρίξει trackers από το μονοπάτι.

Μην πιστεύετε τίποτα από όσα ο άνθρωπος αυτός σας λέει. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζει είναι κατασκευασμένες από τους Ιλλουμινάτι, για τους Iλλουμινάτι. Σκεφτείτε ο Joseph Goebbels. ο Alex Jones είναι ο τέλειος Joseph Goebbels. Σταματήστε να το ακούτε.Ακούτε ψέματα από έναν άνθρωπο που λαμβάνει οδηγίες κατ ‘ευθείαν από τους Ιλλουμινάτι.

Η προσελήνωση το 1969 ήταν πραγματική, αλλά υπήρχε προσγείωση επτά χρόνια νωρίτερα στο φεγγάρι,που ήταν η πρώτη πραγματική προσγείωση. Στην πραγματικότητα, οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι! Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησαν την αποστολή, ούτε τα αποτελέσματα.

Αποφασίστηκε ότι η Αμερική επρόκειτο να κερδίσει τον χώρο , προκειμένου να εξασφαλίσει μια αίσθηση του καπιταλισμού επί του κομμουνισμού. Η Ρωσία ξεκίνησε τους δικούς της πύραυλους προς το φεγγάρι σαν μια δοκιμή, για να εξασφαλιστεί ότι η αμερικανική δοκιμή θα είναι επιτυχής επτά χρόνια αργότερα.

Όλα πήγαν τέλεια με τη Ρωσική προσγείωση στο φεγγάρι, και η ίδια τεχνολογία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για την αμερικανική αποστολή στο φεγγάρι. Ενώ στο φεγγάρι, οι Αμερικανοί αστροναύτες ξεκίνησαν την πρώτη κατασκευή χώρων ,πυρηνικών πυραύλων στο φεγγάρι. Αυτές οι τοποθεσίες των πυρηνικών πυραύλων έχουν προστεθεί σε όλα αυτά τα χρόνια μέσω των επόμενων αποστολών στο φεγγάρι και την εργασία εξ αποστάσεως με ρομπότ ελέγχου.

Ο σκοπός αυτών των χώρων πυραύλων είναι η δυνατότητα να ξεκινήσουν πυρηνικούς πυραύλους χωρίς τον κίνδυνο εντοπισμού των πυραύλων, πίσω σε μια συγκεκριμένη χώρα. Το σενάριο στο οποίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι πύραυλοι είναι να επιτεθούν σε ένα έθνος, που δεν συνεργάζεται με τους Ιλλουμινάτι.Οι Ιλλουμινάτι θα παραγγείλουν πυραύλους για να ξεκίνησουν στο έθνος, αλλά χωρίς το προσβεβλημένο έθνος είναι σε θέση να εντοπίσει από πού ακριβώς οι πύραυλοι προήλθαν, δεν θα είναι σε θέση να αποδειξουν ότι θα πρέπει να κηρύξουν τον πόλεμο σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι πύραυλοι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ, επειδή υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που οι Ιλλουμινάτι μπορούν να ρίξουν μια ολόκληρη κυβέρνηση. Ωστόσο, εξ όσων γνωρίζω, το φεγγάρι έχει σήμερα 2 πλήρως εξοπλισμένες πυρηνικές πυραυλικές περιοχές που μπορούν να λειτουργήσουν από τη Γη. Οι επιστήμονες που εργάζονται για τους Ιλλουμινάτι έχουν βρει έναν τρόπο ώστε να μπορούν να «κλείσουν» από τον ήλιο.

Ένα όπλο έχει δημιουργηθεί που εκτοξεύει μια δέσμη ακτινοβολίας υψηλής πυκνότητας, ακριβώς στην καρδιά ενός πλανήτη ή αστεριού. Αυτή η δέσμη της ακτινοβολίας διαπερνά τον πλανήτη, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο κύλινδρο στην ακριβή μέση του. Η ακτινοβολία που έχει μείνει πίσω, αρχίζει να τρώει το αστέρι ή τον πλανήτη και οι επιπτώσεις εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά. Αυτή η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί σε διάφορα αστέρια στο άμεσο ηλιακό μας σύστημα και είναι πολύ αποτελεσματική. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει με το αστέρι είναι ότι η ακτινοβολία τρώει ένα τέλειο κύλινδρο, μέσω της μέσης του άστρου, η ακτινοβολία αριστερά αρχίζει πίσω από τον τρόπο εργασίας του, προς τα έξω, εκφυλίζει τα πάντα στο πέρασμά του.

Η ακτινοβολία συνεχίζει να εξαπλώνεται. Μερικά αστέρια κρέμονται στις μέχρι που εντελώς επιδεινώνεται από την ακτινοβολία! Ωστόσο, μερικά αστέρια έγιναν τόσο ασταθή ώστε να καίγονται σε ένα ορισμένο σημείο. Οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ήλιο, αλλά και σε άλλους πλανήτες.

Μια εκτίμηση που άκουσα ήταν, ότι από το αρχικό πλάνο της ακτινοβολίας, θα χρειαστούν, περίπου εννέα έτη, για το σύνολο του ήλιου, για να καταναλωθεί εντελώς. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας σε περίπου 3 και μισό χρόνια, Τα πρώτα σημάδια θα είναι η μικρότερη ημέρα και μειωμένη ποσότητα ηλιακού φωτός κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Ο ήλιος θα αρχίσει να γίνετε ασταθής περίπου για επτά χρόνια, και θα αρχίσετε να βλέπετε μαζικές ηλιακές εκλάμψεις. Μόλις σε εννέα έτη , όλη η ζωή στη Γη θα είναι νεκρή.

Μετά την αναχώρησή μου, είμαι απόλυτα σίγουρος ποιος είναι ο κορυφαίος, οι ηγέτες επικεφαλής των Illuminati είναι σε αυτό το σημείο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου,να μαντέψει.

Οι Illuminati είναι δομημένοι έτσι ώστε να υπάρχουν ένας στους τρεις βασικούς ηγέτες σε κάθε σημαντική περιοχή του κόσμου!Ωστόσο, ορισμένες περιοχές έχουν μείνει έξω, λόγω της έλλειψης ενός κατάλληλου ηγέτη! Ως εκ τούτου, ένας ηγέτης έχει εγκατασταθεί εκεί.

Στη Βόρεια Αμερική:Ο Warren Buffett είναι πιθανότατα ο επικεφαλής όλων των ενεργειών των Illuminati. Που ακολουθείται από τον Ben Bernanke, που ακολουθείται από τον Lloyd Blankfein ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs.

Η Goldman Sachs είναι ένας βασικός παράγοντας στον τομέα της Βόρειας Αμερικής για τους Illuminati. Πρόσφατα, η Goldman Sachs επένδυσε σχεδόν $ 500 εκατομμύρια δολάρια στο Facebook. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι το Facebook θα πέσει στον έλεγχο των Illuminati σύντομα, ακριβώς όπως το MySpace και το Twitter,που ήδη έχουν.

Άλλοι βασικοί παίκτες στη Βόρεια Αμερική είναι ο Alex Jones, ο Μπιλ Κλίντον,ο Rahm Emmanuel, φυσικά ο Ομπάμα, και ο Timothy Geithner

Η Νότια Αμερική είναι άκυρη, τυχόν πραγματικών ηγετών Illuminati.

Ο Ούγκο Τσάβες ήταν δύσκολο να εργαστεί με μας στο παρελθόν. Αυτός φαίνεται να είναι σύμφωνος με την ατζέντα των Illuminati! Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να του πουν τι να κάνει. Οι περισσότεροι από τους αμερικανούς ηγέτες της Βόρειας ελέγχουν τη Νότια Αμερική.

Στην Ευρώπη: Ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο κύριος τύπος. Αυτός ελέγχει την πλειοψηφία των εργασιών στην Ευρώπη και την Αφρική. Ο Γκόρντον Μπράουν είχε μεγάλη επιρροή στους Illuminati, μέχρι που αποφάσισε να αρχίσει να παίζει στο δρόμο του, αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από το αξίωμά του. Η γνώμη μου είναι ότι εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης-κλειδί, απλά δεν είναι τόσο βασικός όσο ήταν κάποτε.

Υπάρχουν αρκετοί αντιπρόσωποι της Αφρικής που έχουν αποκτήσει πρόσφατα κάποια δύναμη! Ωστόσο, δεν γνωρίζω την ταυτότητά τους.Η Μέση Ανατολή ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τον Βενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος δεν θα πρέπει να προκαλεί τόσο έκπληξη.Ο Νετανιάχου δεν έχει τόσο πολύ έλεγχο όσο θα πίστευε κανείς όμως. Όπως έχω δηλώσει και πριν, το Ισραήλ είναι το μεγάλο κράτος-μαριονέτα των Illuminati.Θα κάνει απολύτως αυτό που οι Illuminati θέλουν να κάνει, και θα το κάνουν με τον καλύτερο των δυνατοτήτων τους, χωρίς καν να σκέφτονται δύο φορές. Το Ισραήλ έχει δώσει την άδεια να βάλει φωτιά στο Ιράν, εφόσον επιθυμούν να το πράξουν.

Τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής είναι δύσκολο, να τον πάρουν γιατί υπάρχουν τόσες πολλές επαναστατικές ομάδες.Η Παλαιστίνη δεν θα έπρεπε καν να ανησυχεί. Παρόλο που δεν ελέγχεται από τους Illuminati, δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα. Το Ιράν είναι οριακά κατά το χρόνο, και εντελώς σε αντίθεση με τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ θα καταστρέψει το Ιράν,για να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η Ασία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τους φίλους του. Ο Πούτιν είναι ένας πολύ ισχυρός, πολύ έξυπνος άνθρωπος. Αυτός θα ανακτήσει τον δημοφιλή έλεγχο της Ρωσίας πολύ σύντομα, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα όσα συμβαίνουν στη Ρωσία αυτή τη στιγμή που διανύει . Η Κίνα έχει επιλέξει να εγκαταλείψει,με μια μικρή δύναμη τους Illuminati. Μπορούν να συνεργαστούνμ απλά δεν τους νοιάζει πάρα πολύ να συμμετέχουν.

Κατά τη γνώμη μου, είναι επειδή αισθάνονται ότι θα είναι σε θέση να νικήσουν τους Illuminati στο τέλος. Είναι μεγάλο λάθος. Τελικά θα συμβιβαστούν και θα ενταχθούν στο μεγάλη σκετς που θα ονομάζεται 3ος ‘Παγκόσμιος Πόλεμος. Ελπίζω ότι αυτή η χωματερή των δεδομένων έχει ενημερωτικό χαρακτήρα για σας και έχει συμβάλει στην αξιοπιστία μου, με κάποιο τρόπο. Έχω πολύ, πολύ περισσότερες πληροφορίες. Απλώς μου παίρνει χρόνο για να τις δημοσιεύσω.
oparlapipas.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *