Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σκέφτηκε πως ο σκύλος του θα ήταν καλύτερα αν… (ΦΩΤΟ)

1Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που να γνωρίζετε ότι πλησιάζει το τέλος και ο μοναδικός σας σύντροφος θα μείνει μόνος του. Αυτό που έκανε ο άνδρας της ιστορίας μας έφερε δάκρυα στα μάτια…

Η ιστορία του Clifford James Herbert είναι πολύ συγκινητική. Ένας άστεγος άνθρωπος, χωρίς μια στέγη να τον φιλοξενεί και να του προσφέρει προστασία, χωρίς οικογένεια, μόνο με ένα – αλλά πολύ σημαντικό – σύντροφο, τον σκύλο του.

2

Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του. Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

3

Τον περασμένο μήνα, η Jenine-Lacette Dshazer έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno, της California, όταν πρόσεξε έναν άντρα κουλουριασμένο στο πεζοδρόμιο. Με μια πιο προσεκτική ματιά, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο άντρας κρατούσε έναν μικρό άσπρο σκύλο στα χέρια του και αυτό τη συγκίνησε πολύ.

Έτρεξε πίσω στο αμάξι της να δει αν υπήρχε εκεί τίποτα να προσφέρει στον άντρα για να αντιμετωπίσει το κρύο εκείνης της ημέρας. Βρήκε μια κουβέρτα, λίγη γατοτροφή και ρολό χαρτί τουαλέτας. Έτρεξε εκεί που είχε δει τον άντρα με τον σκύλο του για να τους προσφέρει τα πράγματα.

4

Ο άντρας έδειξε πραγματικά ευγνώμων προς την Jenine-Lacette. Συστήθηκε και της γνώρισε τον σκύλο του. Είπε ότι το όνομά του ήταν Clifford James Herbert κι ήταν 60 ετών. Ο σκύλος του ονομαζόταν Baby. Ύστερα, αυτό που της εξομολογήθηκε ήταν κάτι που θα έσπαγε την καρδιά της νεαρής γυναίκας.

Ο Cliff είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το 2006 και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

5

Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έμαθε ότι είχε μόνο 2 μήνες ζωής. Ήταν άρρωστος με καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και η μόνη του ανησυχία πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν να βρει ένα όμορφο σπίτι για τον σκύλο του, το μόνο πλάσμα που του είχε μείνει στην ζωή.

6

Η Jenine-Lacette συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του άντρα που ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe ώστε να μαζέψει λεφτά για τον Cliff και τον σκύλο του. Άρχισε μάλιστα να ψάχνει ένα πιθανό νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι και εγκατέστησε τον Cliff σε ένα μικρό ξενοδοχείο, ώστε να είναι άνετα και ζεστά, για να περάσει ήρεμος τις τελευταίες μέρες του στη ζωή.

Το σκυλάκι του τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, τη Stephanie Walker και την οικογένειά της. Αν και οι μέρες του Cliff στη ζωή τελειώνουν, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και το σκυλάκι του θα έχει πια ένα σπιτικό να το προσέχουν και να το αγαπάνε.

7

.

mybestfriend.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *